andy005 Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben Ahoj všichni, mam už nějakou dobu problemy, který nedokážu vyřešit. Popis problémů: Casto se stava, ze při zapnuti pravého nebo levého blinkru začnou blikat abnormálně rychle a na displeji se objeví jejich chyba. Další je, že auto téměř trvale hlásí chybu zadních mlhovek, brzdových a parkovacích světel, tato světla opravdu jen sporadicky funguji (svítí). U předních světel není žádná chyba (ta funguji v pohodě). Zkoušel jsem vyměnit zarovky, vyčistit kontakty a na jednom miste jsem musel opravit kabelaz, která už je v současné dobe v pořádku. Po výměně žárovek auto hlásí stale stejne chyby (svetla občas svítí občas ne, blinkry to same jako předtím). Zkusil jsem reset BSI - nepomohlo. Bohužel nemam k dispozici profi diagnostiku, takže popis jen takto. Díky za rady. Andy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben (upraveno) Máš tažný zařízení?? Pokud ano, tak rozebrat, vyčistit, zaizolovat proti vniknutí vody. Tohle umí spolehlivě dělat to co píšeš. Pak mě ještě napadá nějaká špatná kostra k napajení zadních lamp. Upraveno 27. duben uživatelem Radek Hurvajz Citovat
andy005 Odesláno 27. duben Autor Odesláno 27. duben Tažné nemam, mohl bych zkusit ještě tu zem. Nedavno jsem ještě zaizoloval zadní světlomety a kabely proti vniknutí vody. Citovat
jarokare Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben 100% špatná kostra , nejlepší je naletovat vodič na kostru držáku žárovek a ukostřit to zvlášť , pak je klid . Hafity a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.