Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Motor 1.4 KFX benzín rv 1997, emisemi uz neprojde musím vyměnit katalyzátor, poradíte prosím jaký přesně? Viz foto ze service boxu, nehci ten co se navaří na trubku, jen komplet i s trubkou,  měnil to již někdo? Jakou značku-výrobce? protože i podle VIN co jsem hledal jsou rozdíly v délce, tvaru náustku atd....

např jsem našel toto dávaji 5 let záruku https://www.autodoc.cz/lrt/17404172#katalyzator   ale nepoznám z toho zda pasuje příruba a délka..:)

díky moc

katalyzátor.png

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, neporadím ti jaký koupit. Jenom se podělím o info od známého co dělá technika na emisích - ptal jsem se ho jak je to katalyzátorama z druhovýroby a bylo mi tvrzeno, že vydrží tak cca rok-dva a je na emisích opět problém... Jak jsem nakoupil tak prodávám. 

Odesláno

No tohle je známá věc druhovýroba katalyzátory většinově vydrží fungovat jedny emise a na druhé je to většinou velký špatný. Je to jednoduchý vezmi do úvahy kolik stojí originální kus a kolik stojí ta druhovýroba takže je jasný že někde se musí ušetřit a ušetří se na velikosti tý vložky na kterou je aplikovaný ten " vzácný " prvek díky němuž to funguje no a když je tam třeba plocha na které to má reagovat aby nešli ty "smrady " ven třeba desetinová oproti originálu tak je jasný že to nemůže mít dlouhou životnost.    Bohužel stejně tak je to s filtry pevných částic. u DPF filtrů ale už existují firmy který umí starý filtr repasovat na účinnost nového resp. na účinnost takovou aby nebyl problém ale je nutné jim dodat ten špatný originál aby to dávalo smysl. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...