tomm176 Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen Prosím Vás o doporučení elektroinstalace k tažnému do 5008 rok 2012. Měl jsem pořízené originální, ale nemám v autě přípravu, tak musím zvolit jinou možnost. Rad bych něco osvědčeného co funguje. Asi bych volil 13pin. Citovat
landys_cz Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen Tažných jsem měl před těmi 10 lety na výběr docela málo, každopádně to doporučené, co používal i servis Peugeot, bylo jen na 900 kilo. Teď mám na 3008 2000 kg! Kabeláží se nabízelo několik, bral jsem 13-pin, protože mám aku v karavanu. Měl jsem i s jednoduchým odpojováním parkovacích senzorů, jen mne docela štvalo, že to automaticky odpojilo i přední. Ale už to nebylo jako kdysi před čtvrt stoletím u BMW, kde to měli jako mezi kusy pod konektory světel, takže trochu piplačka s tím vždy bude... Citovat
jarokare Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen A v čem je problém ? Originální elektroinstalace má přece vše potřebné pro zapojení do auta , ne ? Citovat
tomm176 Odesláno 20. březen Autor Odesláno 20. březen (upraveno) Do auta jo. Ale v autě chybí příprava. Pod tapecem v kufru nejsou kabely. Upraveno 20. březen uživatelem tomm176 Citovat
jarokare Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen Však u té elektroinstalace máš i svazek dopředu , jak říkám , je tam vše potřebné . Citovat
tomm176 Odesláno 21. březen Autor Odesláno 21. březen To tam není. Je tam pouze jednotka, kabely od jednotky do zásuvky, zásuvka,držák jednotky, husí krk, stahovací páskyba návod. V návodu je pouze počítáno s přípravou v kufru. Citovat
ChouLu Odesláno 21. březen Odesláno 21. březen To není kompletní instalační balíček v balíčku je i svazek Citovat
mixals Odesláno 24. březen Odesláno 24. březen Ja som pred 3-mi rokmi inštaloval toto a funguje bez problémov. Ešte si to aj očekuje po pripojení všetky obvody: Ťažné tom dával toto: Citovat
tomm176 Odesláno 28. březen Autor Odesláno 28. březen Tak jsem nakonec zkusil Towtec https://www.pro-auta.cz/typova-elektropripojka-peugeot-5008-2009-2017-04-13pin--ac-2-1/ ,po instalaci mi nejde mlhovka. Ještě jsem se nedostal k diagnostice. Je možné, že to je tím, že stačí aktivovat v diag? Citovat
tomm176 Odesláno 2. duben Autor Odesláno 2. duben Kdyby to někdy někdo řešil, tak opravdu stačila aktivace pomocí diagnostiky a všechno funguje jak má. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.