Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím Vás o doporučení elektroinstalace k tažnému do 5008 rok 2012. Měl jsem pořízené originální, ale nemám v autě přípravu, tak musím zvolit jinou možnost. Rad bych něco osvědčeného co funguje. Asi bych volil 13pin.

Odesláno

Tažných jsem měl před těmi 10 lety na výběr docela málo, každopádně to doporučené, co používal i servis Peugeot, bylo jen na 900 kilo. Teď mám na 3008 2000 kg! Kabeláží se nabízelo několik, bral jsem 13-pin, protože mám aku v karavanu. Měl jsem i s jednoduchým odpojováním parkovacích senzorů, jen mne docela štvalo, že to automaticky odpojilo i přední. Ale už to nebylo jako kdysi před čtvrt stoletím u BMW, kde to měli jako mezi kusy pod konektory světel, takže trochu piplačka s tím vždy bude...

Odesláno

To tam není. Je tam pouze jednotka, kabely od jednotky do zásuvky, zásuvka,držák jednotky, husí krk, stahovací páskyba návod. V návodu je pouze počítáno s přípravou v kufru.

Odesláno

Ja som pred 3-mi rokmi inštaloval toto a funguje bez problémov. Ešte si to aj očekuje po pripojení všetky obvody:

image.thumb.png.9ceae445d87fb1d46f1b773e7200ee56.png

Ťažné tom dával toto:

image.thumb.png.b597acf1f9a1a2aaa099cb110f5f89e3.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...