Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem jiz v jinem tematu psal nachazim se ve Svycarsku, kde me zradilo moje auticko (typ viz. nize).

Nyni mi ze servisu Peugeot volali, ze je spatna ridici jednotka motoru a ze se musi vymenit. Cenove to vychazi na 25 tis. za jednotku + 5 tis. prace (podotykam, ze zde je normalni sazba na hodinu automechanika cca 2 tisice).

Muj automechanik v CR mi rekl, ze ve vetsine pripadu jde dana jednotka opravit.

Mate s tim nekdo zkusenosti?

Vypada to, ze necham auto dotahnout do CR a tam to nechat spravit. Jen si nejsem uplne jisty, zda se to vyplati. Za transport pocitam cca 10 tis.

Tak radte panove. Diky.

Odesláno

Nechcem dotoho mudrovať ale v CR na nejakom vrakáči možná, že môžeš kúpiť lacnejšie riadiacú jednotku. Poprípade tam vo Švyčarsku na vrakáči nemáš možnosť pozreť. O cene nemám tušení ale každopádne omnoho lacnejší.

Odesláno

Diky za radu.

S tim samozrejmne muj automechanik v CR pocita tj. ze kdyby nesla ridici jednotka opravit, tak by se sehnala nekde na vrakaci a pak si do ni nahral spravny software.

Spise by me zajimalo, jak to s temi opravamy popr. kolik stoji dane jednotky na vrakaci.

Diky.

Odesláno

Obavam se, ze to mas jedno.

Pokazila se nam RJ na Lagune a byla zrezivela, u koncesionare Renault chteli 17000 + DPH, nakonec nam jiny opravar namontoval novou za 17 000 vc. DPH. Tim chci rict, ze stejne jsme prilis nevychytracili, ty penize to spolklo tak jako tak.

Z vrakace: to musis mit borce servisaka, aby ti na vrakaci vybral presne tu spravnou a nahral ti software.

Kdyz uvazis vsechny komplikace a casove ztraty s odtahem auta a naslednou opravou, tak to asi nech opravit na miste. Tu starou RJ at ti daji, trebas pujde opravit a jeste ji prodas.

To je muj nazor, obvykle se snazim auta co nejlevneji nechat opravit, ale kdyz uvazim ty casove ztraty a komplikace...

Nemas na tom jeste zaruku???

Odesláno

... no me odesla RJ na 406ce starej model. Z Frydeckyho vrakace mi prisla RJ za 2k bez klicku ( imobilizer v RJ ) a dalsi 4k jsem dal frajerovi ze prehrani SW v RJ. Celkove naklady tedy 6.000, porad lepsi nez nova RJ od koncesionare...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...