BurdaLovo Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen Dobrý den. Prosím vás setkal jste se někdo s tímto problémem. Jsem tu nový a dnes jsem narazil na tento článek, zadal jsem VIN dokonce jsem volal na jejich linku a paní mi řekla, že se to na mě nevztahuje. Tak proto píši sem. Mám 5008 r.v. 2023 do provozu 2024 1,2 Pure tech. Moc vám děkuji za odpovědi. Pokud jsem to zadal kam nemám, tak se předem omlouvám. Tady je odkaz na článek. https://www.autozive.cz/skandal-za-miliardy-eur-cesko/ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen (upraveno) Pokud si projedeš fórum tak tady toho najdeš hromadu. Takže to do "Novinek" opravdu nepatří, přesouvám do "Pokecu". Upraveno 17. březen uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Akoc Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen (upraveno) @BurdaLovo Odporúčam si prečítať najmä rozsiahle vlákno zamerané na remeň v Puretechoch. Až do konca, pretože táto téma sa vyvíjala postupom času. Od paniky z motora opisovaného niektorými médiami ako "najhoršieho motora, aký bol kedy vyrobený" až po spokojných užívateľov, včítane mňa. Vo všeobecnosti ale platí, že ak majitelia aut s týmto motorom dodržiavajú určité zásady týkajúce sa údržby a jázd, tak sa problémy s rozpadávaním remeňa výrazne eliminujú. Upraveno 17. březen uživatelem Akoc toru a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
BurdaLovo Odesláno 17. březen Autor Odesláno 17. březen Děkuji, samozřejmě servisní prohlídky dodržuji. Pročtu si vše dále. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.