Lovec311 Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen Ahoj, sháním řídící jednotku motoru (nebo aspoň fotku kódů jednotky) z Partnera Tepee 2015, kód motoru 5F01, 88 kw. Moje auto nemá tempomat a potřeboval bych ho dodělat. Dva mechanici mě tedy řekli že je potřeba vyměnit ŘJ. Když jsme zkusili přidat ovládací tlačítka pod volant, tak se s tím moje ŘJ nekamarádila. U pedálů mám konektor s více kabelama, tak kabely se údajně nemusí přidávat. Díky za pomoc Citovat
ChouLu Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen To chce vyměnit mechaniky MEV/MED ECU není potřeba měnit, jen musíš vědě tjak to správně nakodovat Roman Bazi a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Lovec311 Odesláno 27. březen Autor Odesláno 27. březen Takže jestli to chápu správně, tak je tam zvlášť ECU pro motor a zvlášť MEV jednotka pro tempomat? Myslel jsem že je to všechno v jedné. Kde je ta MEV jednotka v autě Umístěna? Je složité to potom správně naprogramovat aby to chodilo? Doporučili byste někoho schopného kdo by to dokázal na jižní moravě v okolí Hodonína nebo Uherského Hradiště? Citovat
ChouLu Odesláno 27. březen Odesláno 27. březen Ne.. jednotka motoru je MEV/MEV7.x.x a stačí ji umět dobře nakonfigurovat vč. samozřejmě BSI, budíků atd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.