zed_205 Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen (upraveno) Čau už jsem to tady jednou psal ale stratil jsem mobil ale můj Peugeot 205 1.7 diesel po nastartování se sám vytáčí do otáček a kouří při tom hustě bíle už jsem vyměnil aji vstřikovací čerpadlo a dělá to stejný jen je to o něco lepší že se to nevytočí do maximum ale jen třeba do 3 tis. otáček a nereaguje na přidání plynu ale jde vypnout klíčkem v zapalování takže to asi nebude diesel runway Upraveno 9. březen uživatelem zed_205 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen Zdar. Pokud jsi sem už někdy psal, tak jsi pravděpodobně četl pravidla fóra (nevím co s tím má společného ztráta telefonu ). Zde je vše špatně - název vlákna, umístění vlákna a přečíst tu řadu slov je utrpení... Uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Když se budou všechna vlákna jmenovat obecně, nebo podle automobilky a modelu vozu, tak na fóru nikdo nic nenajde. Tento název odporuje pravidlům fóra bod č.3. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ . Pokud nebude název upraven do 24 hod., bude vlákno odstraněno! Pro rychlé vyřízení použij po úpravě tlačítko "Nahlásit" Děkuji, že nepřiděláváš práci týmu moderátorů Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen tak pokud jezdis na alternativni paliva tak se nediv (myslim si to kvuli kategorii ve ktere dotaz/nebo spis stiznost je ? ) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.