Vena garážmistr Odesláno 15. leden Odesláno 15. leden Jo tohle je ten výkres o kterém jsem mluvil. No 1100 kg mi nepřijde jako lehoučkej přívěs. I když teda mě to ukazuje že 308 má 1700 kg bržděných ale to ukazuje tabulka výrobce TZ může tam být a myslím si že i bude rozdíl ve váze přívěsu podle motorizace. Citovat
vaclav.kohout Odesláno 15. leden Odesláno 15. leden před 2 hodinami, Charlie 607 napsal: Tak předpis č.55 EHK/OSN stanovuje minimální vzdálenost středu koule od nárazníku na 65mm. To jsou 4cm volného prostoru, no není to moc. Kolik máš šířku toho stabilizátoru? Mám teď karavan zazimovaný, takže to nezměřím. Ale když jsem ho pořizoval, přitáhli jsme ho 307SW, která má kraj koule 7,5 cm od nárazníku, a bylo to jen tak tak, že se při zatáčení nepromáčkl nárazník. Citovat
Charlie 607 Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden Dneska jsem potkal jednu 308SW, nebyla možnost to změřit, tak aspoň fotka. Citovat
mmartinkovic Odesláno 17. únor Odesláno 17. únor Mal som 308sw 2018, 1,6 hdi, a na tazne som mal podla motora len 1400kg tusim. No prave ťahať karavan za tymto autom nie je med lizat, tak aby ste neboli sklamani... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.