raspa Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Ahoj chtěl bych jako vždy prodloužit členství, nastaveno bylo placení přez paypal. Nevím však na jakou kartu jsem to kdysi dával. Je možné že už je platební karta nefunkční. Měnil jsem i banku. Lze nějak překopat na stav kdy bych si zadal každým rokem platbu z účtu? Nebo poradí mi někdo jak udělat tu změnu karty přez paypal. Jsem na tohle trubka a ikdyž jsem se na to snažil dva dny přijít tak se mi to nepovedlo. Díky za váš čas a jakoukoliv odpověď. Quote
Weri 605 Posted December 28, 2025 Posted December 28, 2025 Ahoj... vydrž prosím.. víme o tobě jen nám to trvá.. Péťa and radim.1008 2 Quote
Schreek Posted December 29, 2025 Posted December 29, 2025 @raspa Provedeno... PayPal zrušen. Měla by Ti přijít do mailu faktura s platebními údaji, jde to i zaplatit znovu kartou, je to jen na Tobě... Kdyby něco nedošlo, ozvi se... Hezký nový rok radim.1008, brixtr, Weri 605 and 1 other 4 Quote
Recommended Posts