raspa Odesláno 27. prosinec 2025 Odesláno 27. prosinec 2025 Ahoj chtěl bych jako vždy prodloužit členství, nastaveno bylo placení přez paypal. Nevím však na jakou kartu jsem to kdysi dával. Je možné že už je platební karta nefunkční. Měnil jsem i banku. Lze nějak překopat na stav kdy bych si zadal každým rokem platbu z účtu? Nebo poradí mi někdo jak udělat tu změnu karty přez paypal. Jsem na tohle trubka a ikdyž jsem se na to snažil dva dny přijít tak se mi to nepovedlo. Díky za váš čas a jakoukoliv odpověď. Citovat
Weri 605 Odesláno 28. prosinec 2025 Odesláno 28. prosinec 2025 Ahoj... vydrž prosím.. víme o tobě jen nám to trvá.. Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Schreek Odesláno 29. prosinec 2025 Odesláno 29. prosinec 2025 @raspa Provedeno... PayPal zrušen. Měla by Ti přijít do mailu faktura s platebními údaji, jde to i zaplatit znovu kartou, je to jen na Tobě... Kdyby něco nedošlo, ozvi se... Hezký nový rok radim.1008, Péťa, brixtr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.