Cenda Odesláno 24. červenec 2006 Odesláno 24. červenec 2006 Mate nekdo zkusenost s firmou Road Cars s.r.o., Cineves ? Pokud ano tak jakou. Je to muj nejblizsi autorizovany servis. Citovat
Jardaned Odesláno 24. červenec 2006 Odesláno 24. červenec 2006 Byl jsem tam dvakrát a v podstatě spokojenost. Čau. Citovat
Cenda Odesláno 25. červenec 2006 Autor Odesláno 25. červenec 2006 Diky. Mate jeste nekdo zkusenost s timto servisem ? Mam moznost jezdit k Domanskemu do Prahy. To je taky vcelku prijatelne daleko. Jezdil jsem tam na zarucni opravy s 206. Jenom pristup typu: Co mi s tim udelame ... (Odpoved na reklamaci prilis hlucneho vetraku - vuz v zaruce, a par podobnych drobnosti) mne trosku zarazil. Pak jeste do Kolina k AUTO ŠVEC, spol. s r.o. . Otazka jestli to neni vsude stejny. :-( Citovat
Driver Odesláno 25. červenec 2006 Odesláno 25. červenec 2006 Jestli nepotřebuješ autorizovaný servis kvůli záruce tak se na Domanskýho vykašli a zajeď do jednoho zde na P-C nejznámějšího servisu na Praze 9 (www.autovasenda.cz), o tolik dál to zase není a tam věty typu \"co my s tím uděláme?\" neuslyšíš Citovat
Cenda Odesláno 25. červenec 2006 Autor Odesláno 25. červenec 2006 Na Vasendu je sama chvala, ale mam auto jeste v zaruce, tak musim do autorizovaneho servisu :-( Jinak by jsem k nemu zajel Citovat
Berkoff Odesláno 28. červenec 2006 Odesláno 28. červenec 2006 v Cinevsi sou dobry, bydlim kousek a uz sem tam dvakrat byl, jen pro radu, pac si raci secko delam sam, a vpohode. .. poradili, ukazali, a jeste poprali stastou cestu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.