Jardazov Odesláno 19. listopad 2025 Odesláno 19. listopad 2025 Přeji hezký den. Potřeboval bych poradit. Mám 206ku rok 2001. Přestal mi jít centrál. Když zmáčknu tlačítko na klíčku, tak na něm zabliká dioda občas zablikají blinkry jinak nic. Dveře ani kufr se vůbec nezamknou a ani se neodemknou. A to ani, když to zkusím klíčem u řidiče nebo spolujezdce. Na fotce jsou klíče,co k tomu mám. Netuším, na co se podívat a co zkontrolovat. Díky za rady. Citovat
Pepito Odesláno 19. listopad 2025 Odesláno 19. listopad 2025 (upraveno) Mě to dělalo když jsem měl slabý akumulátor . Zkus si jej dobýt. Nebo to může dělat špatný spoj na tom akumulátoru. Upraveno 19. listopad 2025 uživatelem Pepito Citovat
Jardazov Odesláno 19. listopad 2025 Autor Odesláno 19. listopad 2025 Díky moc. O víkendu to prubnu a uvidím. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Jardazov Odesláno 25. listopad 2025 Autor Odesláno 25. listopad 2025 Tak jsem prohnal baterii nabíječkou. Zkouknul ty kontakty na baterce. A nic. Centrál furt nejde. Jediný, co jsem ještě zjistil, že když je auto zamčený klíčem a zmáčknu tlačítko na klíči, tak zablikají blinkry a dál nic. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. listopad 2025 Odesláno 26. listopad 2025 pojistka centralu ?? to je zakladni vec kdyz auto zamknes klicem reaguje nebo ne ? Citovat
Jardazov Odesláno 26. listopad 2025 Autor Odesláno 26. listopad 2025 No právě, když to zamknu klíčem, tak zamknu/odemknu jen ty konkrétní dveře. A ty pojistky ještě pořádně prohlidnu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. listopad 2025 Odesláno 26. listopad 2025 ono 2001 ma tusim central rozdeleny komfortkou - to ze blika neznamena ze je funkcni vystup na motorky zase je blost aby byly spatne vsechny motorky ve vsech dverich Citovat
Jardazov Odesláno 27. listopad 2025 Autor Odesláno 27. listopad 2025 Tak jsem prošel pojistky co jsou pod volantem a i ty u motoru. Jsou v pořádku. Udělal jsem i reset BSI jak je popsáno tady na fóru. Když zmačnu tlačítko na klíči ,tak je slyšet v autě asi nějaký relátko - cvaká to tam. Jinak vůbec žádná změna. Asi bude muset nastoupit hrubá síla a kouknout se do dveří, jak to tam vypadá s elektrikou u motorku a klíče. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.