Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční centrální zámek Peugeot 206

Recommended Posts

Odesláno

Přeji hezký den. Potřeboval bych poradit. Mám 206ku rok 2001. Přestal mi jít centrál. Když zmáčknu tlačítko na klíčku, tak na něm zabliká dioda občas zablikají blinkry jinak nic. Dveře ani kufr se vůbec nezamknou a ani se neodemknou. A to ani, když to zkusím klíčem u řidiče nebo spolujezdce.  Na fotce jsou klíče,co k tomu mám. Netuším, na co se podívat a co zkontrolovat. Díky za rady.

20251109_181555.jpg

Odesláno (upraveno)

Mě to dělalo když jsem měl slabý akumulátor . Zkus si jej dobýt. Nebo to může dělat špatný spoj na tom akumulátoru. :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno

Tak jsem prohnal baterii nabíječkou. Zkouknul ty kontakty na baterce.  A nic. Centrál furt nejde. Jediný, co jsem ještě zjistil, že když je auto zamčený klíčem a zmáčknu tlačítko na klíči, tak zablikají blinkry a dál nic. 

Odesláno

Tak jsem prošel pojistky co jsou pod volantem a i ty u motoru. Jsou v pořádku. Udělal jsem i reset BSI jak je popsáno tady na fóru. Když zmačnu tlačítko na klíči ,tak je slyšet v autě asi nějaký relátko - cvaká to tam. Jinak vůbec žádná změna. Asi bude muset nastoupit hrubá síla a kouknout se do dveří, jak to tam vypadá s elektrikou u motorku a klíče. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...