kobe1818 Odesláno 21. říjen 2025 Odesláno 21. říjen 2025 Zdravím vás, je možné,že za tyto chyby P 0403 a 0410 by mohla, některá z lamda sond a případně která?Egr ventil mám nový a čerpadlo sek.vzduchu je taky cajk.Vzduchove potrubí je také OK. Citovat
kobe1818 Odesláno 21. říjen 2025 Autor Odesláno 21. říjen 2025 (upraveno) Přesně tento motor Upraveno 21. říjen 2025 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. říjen 2025 Odesláno 21. říjen 2025 (upraveno) Hoď sem fotku z výpisu chyb, i s popisem. EGR byl po výměně nastaven přes diag? U stejné jednotky jsem měl problém s egrem doprovázený chybou P0403, po spoustě laborování, meření a kontrolování egru a kabeláže jsme zjistili, že je vadná ECU. P0410 je čerpadlo. Jak jsem již někde psal, je nutné zkontrolovat ventil na hlavě, zda těsní a zda je průchozí, když sepne čerpadlo. Dále i když čerpadlo běží, může vykazovat chybu. Pokud to rozsvěcí kontrolku, čerpadlo prostě vyměnit za jiný. A v poslední řadě to nejhorší, ucpaný kanály v hlavě. Upraveno 21. říjen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Ferry ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. říjen 2025 Odesláno 21. říjen 2025 Mno, tak to nejdřív vyčti origo diag a pak se můžeme bavit. Tohle většinou u PSA funguje jako generátor náhodných chyb. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.