Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pojezdy dveří - náhradní díl s kolečky

Recommended Posts

Odesláno

Nemá někdo tušení, pod čím hledat náhradu pojezdů šoupacích dveří - ten kousek s kolečky? Orig. číslo celého spodního dílu pojezdu i s držákem dveří je pro 807/C8 9033.Y5 až Y8, měl by ale být k dostání jen ten kousek s kolečky na konci, co jezdí v liště, a snad by měl být dokonce shodný i s Berlingem (a objednacím číslem 9033.Y9), jestli kdyžtak někdo může potvrdit. Případně kdo už to měnil, jestli v tom není nějaký špek, ale neměl by být :) 

Odesláno (upraveno)

Myslíš toto?

pravý závěs

závěs

Nebo toto?

spodní pant

Ještě nedávno měli na Autodíly Vojkov jen ten kousek s kolečkama - novej - za cca 260 Kč , jsem si to napsal doma na pracovním stole na papír že mám objednat někdy , a dnes koukám a už to nemají .

Upraveno uživatelem MP
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak upřesnění. Srovnání dveří jsem provedl hrubou silou, protože ty závěsy nemají možnost nastavení - takže trochu zabrat, chvilka strachu :D a už jsou rovně. Nicméně, jako zadrhávající pojezd jsem nakonec identifikoval ten prostřední (zadní) 9033.Y1. Ten jde koupit celý nový kolem 2.500,-, nebo se do něj dají koupit samotné kladky a čepy asi za tři stovky - ROLL PC02 https://allegro.cz/nabidka/valeckove-vedeni-posuvnych-dveri-roll-pc02-14365726477

Už je mám doma, teď otázka - když odšroubuju pojezd ze dveří, jde s ním snadno "vyjet" ven z vodící lišty a vyndat jej, nebo se musí sundat ještě něco? A pak, ty čepy koleček jsou do držáku zřejmě jen zalisované, dá se to přelisovat třeba ve větším svěráku? Kdybych tu měl nějaký navíc, klidně si to vyzkouším, ale takhle když jej nemám se radši zeptám :)

Odesláno

To se nelisuje,tam by měl být navrt a jen rozbouchnout. Co jsem kdy šoupačky dělal, tak nejlepší je koupit celý díl.  Když už je k dispozici. Ted jsem dělal Cadynu. To bylo na pohodu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...