Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Já už se na to.......

Recommended Posts

Odesláno

Zrovna dneska si tak jedu po Praze,nebo jedu,spíš stojim a libuju si v tom jak je teď můj pegy v pořádku a najednou se kouknu na budíky a na teplotě je 100 stupňů...Mám pocit že to bude tím,že se nespínaj sahary a taky se ztráci voda v chladiči..Vychází to zhruba co 100km to litr destilky..ta teplota se dá snížit tím,že pustím dovnitř všechen teplej vzduch ale copak se dá sedět v 30ti stupňovým vedru v autě a ještě mít zapnutý topení..Potřeboval bych poradit čím to bude..Jestli spínáním relé na sahaře nebo něčím jiným..Moc díky

Odesláno

tomyka: to mi delalo taky, pak sem odvzdusnil chladici soustavu a mam pokoj ;)

sahara? vyndej konektor z termostatu na chladici a propoj krajni konce... mely by pustit obe .....

Odesláno

Chlapi co blbnete ?

Jestli tam máte max 100 stupňů v dopravní zácpě, tak to uje prosto v poho. Mě to dělá taky, přehoupne se to ke stovce, sice tak na minutu, než to ventilátory zase uchladí ale teplota ve městě mi kolísá 80-98 stupňů (odhadem). Kdyby vám nefachaly ventilátory, tak bude teplota pořád stoupat ne?

Odesláno

jo je mi jasny, ta teplota 100 stupnu nevadi, ale spis ze tece voda z chladice... me to delalo, kdyz seem to mel zavzdusneny.... odvzdusnis to tak, ze na nejvyssim miste motoru (u 405ky je to kousek napravo od nalejvani oleje) je tam sroub a ten staci povolit aby odchazel vzduch.....

Odesláno

nam se to v nasi GRDT delo taky, a pak jednou...

jedu si to takhle po dalnici na Brno svych 140-150 a najednou se rozsvitily vsechny kontrolky, pak to sciplo a konec...

a na starter to reagovalo asi jako kdyz meci koza jak o zivot :(

tak sup k servisakovi a vysledek: zkroucena hlava a na vybranou - bud jinej motor z vrakace, ale stav nejisty, nebo vymenit hlavu - cca 35tis.

Odesláno

nam se to v nasi GRDT delo taky, a pak jednou...

jedu si to takhle po dalnici na Brno svych 140-150 a najednou se rozsvitily vsechny kontrolky, pak to sciplo a konec...

a na starter to reagovalo asi jako kdyz meci koza jak o zivot :(

tak sup k servisakovi a vysledek: zkroucena hlava a na vybranou - bud jinej motor z vrakace, ale stav nejisty, nebo vymenit hlavu - cca 35tis.

Odesláno
Originally posted by C.A.T.

Zrovna dneska si tak jedu po Praze,nebo jedu,spíš stojim a libuju si v tom jak je teď můj pegy v pořádku a najednou se kouknu na budíky a na teplotě je 100 stupňů...Mám pocit že to bude tím,že se nespínaj sahary a taky se ztráci voda v chladiči..Vychází to zhruba co 100km to litr destilky..ta teplota se dá snížit tím,že pustím dovnitř všechen teplej vzduch ale copak se dá sedět v 30ti stupňovým vedru v autě a ještě mít zapnutý topení..Potřeboval bych poradit čím to bude..Jestli spínáním relé na sahaře nebo něčím jiným..Moc díky

Pokud se Ti chce,tak mi callni a hodíme konzultaci.Případně Ti na to číhnu,začínám být fundovanej přes sahary...:P
Odesláno

Mám občas stejný problém s nesepnutím vrtule, ale zatím to bylo vždy uvolněným konektorem u sahary (holt pražská dlažba). Určitě bych neriskoval vaření vody, taky mám zkušenost se zkroucenou hlavou a vypadnutým sedlem ventilu. Jak to jde ke sto stupňům a nespustí se ventilátor, hned pouštím naplno topení a hledám flek na zastavení. A plasty okolo sahary mi taky u 106 chyběly, pokud nechybí i ta vrtule, tak je to ok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...