TiborTeam Odesláno 16. červenec 2006 Odesláno 16. červenec 2006 Projel jsem hledání ale našel jsem jenom čištění motoru, nikdo nepíše čím ošetřit hadice abych prodloužil/nezkracoval životnost. Když se odmastí, tak určitě vysušuje a sníží se životnost. Že bych je máznul starým vyjetým olejem ? Toho mám dost Citovat
Ferry Odesláno 16. červenec 2006 Odesláno 16. červenec 2006 no tak vyjetej olej je pro gumu a pryz ta nejrychlejsi cesta k zaniku, pokud je chces nejak osetrovat, prodavaji se pripravky na bazi glycerinu ( at uz je to urceny na pneumatiky, nebo tesneni oken, dveri apod. ) pokud bys nesehnal nejakej tenhle pripravek ( o cemz pochybuju - baumaxy a benzinky jsou toho plny ) tak si skoc do lekarny jestli ti prodaji cistej glycerin a tim to namaz Citovat
graver Odesláno 16. červenec 2006 Odesláno 16. červenec 2006 Původně zaslal: Ferry tak si skoc do lekarny jestli ti prodaji cistej glycerin a tim to namaz ... se prohneš Regum... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.