Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vkládání příspěvků do sekce Traveller - přesunutí tématu do servis - oleje

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

jinak teda ještě se vyjádřím k přesunutí tématu do servis - oleje. Za mě to není nejlepší, protože věci co mě zajímají vždy vyhledávám podle svého vozu, takže kdyby se to neobjevilo pod typem auta, vůbec to nepostřehnu. Dokonce je to myslím úplně špatně. Budu chtít něco řešit a mám to psát do servis a nebo do Traveller? 

Upraveno uživatelem martinecondrej
Odesláno

No asi takhle, olej patří prostě do olejů, pokud hledáš podle typu oleje nebo specifikace vypadne ti to úplně stejně jako kdyby to bylo pod tvým autem. A pokud budeš něco řešit a bude se to týkat technických věcí, motorů, naprav a podobně, tak  do servisu, pokud se to bude týkat věci které jsou specifické jen pro tvé auto Traveller tak samozřejmě do sekce Traveller. I v pravidlech je napsáno: "Přemýšlejte při psaní dotazu"

Odesláno

no jak myslíš, ale řešil se tu olej pro Traveller a byl jsem v sekci Traveller. Takhle se divím že teda nevyhodíš vlákno Lanko pohonu bočních dveří, nebo závada systému Adblue, atd......

Na tomto fóru jsem už roky a mám ho rád pro jeho přehlednost a smysluplnost a doufám že to tak bude i nadále. Tohle přehození mi přijde naprosto zbytečný

Odesláno (upraveno)

Nepřesouval jsem to já, to zaprvé, a zadruhé rozhodnuti kolegy bylo správné. Ty motory se nevyskytují pouze v Travelleru.

To lanko tam patří, to je specifika Travelleru. A ten antiemistní systém AD Blue by asi slušel více v servisu to máš pravdu, to plati asi všeobecně, holt nemůžeme vidět všechno, něco prostě uteče, od toho je tam tlačítko nahlásit a můžeš požádat o přesun.

Ale tady jsme už hodně mimo původní záměr vlákna, pokud máš nějaký návrhy k organizaci jednotlivých sekcí ve Fóru, napiš vedení a předlož jim své návrhy.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

tady jde právě o to, že všechno výše zmiňované patří do sekce Traveller a přesouvání do univerzální sekce Servis vede k nepřehlednosti. Osobně nemám čas ani chuť pročítat věci, které se mě netýkají. Roky to tu bylo v pořádku proč to tak nejde dál. Víc už psát k tomu nebudu a vedení taky ne, řečeno bylo dost

• Radek Hurvajz changed the title to Vkládání příspěvků do sekce Traveller - přesunutí tématu do servis - oleje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...