Patrik Morys Odesláno 19. srpen 2025 Odesláno 19. srpen 2025 Peugeot 406 2.0HDI 80kw RHZ 2002 Zdravím mám takový problém. Jel jsem do Olomouce a zničeho nic mi auto přestalo s zařazeným kvaltem jet, jako by jelo na prázdno. Zastavil jsem, a pak už nenastartoval točí to na prázdno a nechytne, začal mi vyskakovat Ecomode active a nejde komplet komfortní elektrika, v diagnostice mi vyskočila chyba P0340, vyměnil jsem čidlo snímání kliky i vačky, kabely i patice v pořídku, auto pořád nechce nastartovat, Baterie je dobrá, palivo tlakuje až ke vstřikům, a už mě nenapadá kde by mohl být problém snad jen že by mi přeskočil rozvod ale nechci je kuchat dokud nebude jistota. Tak se chci zeptat jestli někdo má podobnou zkušenost? nebo ví kde by mohl bát problém? Citovat
ChouLu Odesláno 19. srpen 2025 Odesláno 19. srpen 2025 Diagnostika - tlak na railu při startu? otáčky při startu? Synchronizace při startu? Citovat
Patrik Morys Odesláno 19. srpen 2025 Autor Odesláno 19. srpen 2025 Otáčky jsou max 288 ot/min Synchronizaci to píše jednoduše Ne Tlak mi to poprvé něco naměřilo ale od dalších pokusů je už 0Bar, ale nějáké palivo tam jít musí když při startu povoluji pal vedení na vstřikách tak palivo nějáké jde tak nevín na kolik je těch 0bar důvěryhodných. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. srpen 2025 Odesláno 19. srpen 2025 A rozvody jsi kontroloval? Že vše sedí? Citovat
Patrik Morys Odesláno 19. srpen 2025 Autor Odesláno 19. srpen 2025 Na to se právě chystám, jen jsem se vrhnul ještě zkoušel ty otáčky atd... Musím to právě odkrytovat a kouknout. Citovat
ChouLu Odesláno 19. srpen 2025 Odesláno 19. srpen 2025 Když není synchro tak máš něco špatně na rozvodech takže sundat a zkontrolovat Citovat
Patrik Morys Odesláno 19. srpen 2025 Autor Odesláno 19. srpen 2025 Myslel jsem si to ale musel jsem se ujistit že tam není ještě jiná možnost Děkuji za typy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.