Dutý Měch Odesláno 27. červenec 2025 Odesláno 27. červenec 2025 (upraveno) Ahoj, řešil jste někdo kovové cvakání/lupání (nikoliv vrzání) od zadní nápravy? Lupe v ní nahodile, někdy víc, někdy míň, bez ohledu na počasí, bez ohledu na rychlost, při brždění i s vyhozeným kvaltem... Výměna pružin nepomohla. Občas lupne v okamžiku, kdy se po zastavení vystoupí z auta. Najeto 240 tisíc. Díky za tipy a podněty. Upraveno 27. červenec 2025 uživatelem Dutý Měch Citovat
ChouLu Odesláno 27. červenec 2025 Odesláno 27. červenec 2025 pokud T9, tak klasický problém v nápravnici se něco uvolní řeší se to navrtáním a vyplněním expanzní pěny pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Dutý Měch Odesláno 28. červenec 2025 Autor Odesláno 28. červenec 2025 O tom vrzání a pěně jsem četl, ale právě že tohle nevrže, tak mne zajímalo, jestli v tom není nějaká jiná čertovina Jako díl jsem například našel zavěšení těla nápravy (pryžokovové ložisko)... Citovat
ChouLu Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 to nebylo jen o vrzání to byly dost často kovové zvuky Dutý Měch ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.