Libor 38 Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 Zdar parto. Mám 207swčko 1,4 benzín. Nespíná klimakomresor. Byl jsem již v servisu kde mě sice napojili klimošku(manuální) na přístroj a výsledek byl takový že chladiva je dost a tlak ok. čím to je mě neřekli. Jen že to může být možná tlakovým čidlem, možná špatný kompresor a možná něco jiného. tak jsem odjel tak nějak s tím co jsem přijel. Dá se nějak zkusit třeba zapojením kompresoru na extérní baterii jestli třeba spojka sepne? nebo prostě změřit měřákem zda jde do konektoru vůbec po zapnutí tlačítka A/C proud? nebo prostě zajet do autorizáku a nechat napojit na dia aby zjistili kde je chyba? ono zkoušet to pokus/omyl se mě moc nechce kdy třeba při výměně tlakového čidla by se muselo odsát chladivo dát nové čidlo a zase platit prostě za odsátí a naplnění. Zkoušel jsem jen co mám z jiného auta BT obd2 malou dia ale žádnou chybu to nenačetlo. díky Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. červenec 2025 Odesláno 20. červenec 2025 (upraveno) Dá se to samozřejmě jednak změřit, druhak sepnout napojením na 12V. Nejsnazší je origo diag a otestovat. Sahary fungují? To bývá nejčastější problém. Upraveno 20. červenec 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.