Peta_V Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Ahoj vsichni, chtel bych se zeptat zda ma nekdo zkusenosti s touto verzi 206tky a jake jsou. Na co si davat pri koupi pozor, co jsou nejcastejsi zavady, jaky rok vyroby je nejvhodnejsi a proc a dalsi informace. Popripade v jakem rozmezi se pohybuji ceny za tyto vozy. Diky Peta Citovat
vector Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: Peta_V Ahoj vsichni, chtel bych se zeptat zda ma nekdo zkusenosti s touto verzi 206tky a jake jsou. Na co si davat pri koupi pozor, co jsou nejcastejsi zavady, jaky rok vyroby je nejvhodnejsi a proc a dalsi informace. Popripade v jakem rozmezi se pohybuji ceny za tyto vozy. Diky Peta Jsou jako každá 206tka... akorát tohle je ještě slabší verze. Zajímalo by mě, jestli ma 6tikvalt, prý se montoval i do těch slabřích, alespoň podle tabulek. Takže jako u každéh auta, pozor na stav, špatně opravené bouračky atd... Myslím, že o koupi auta toho bylo napsáno dost. Záleží hodně na ceně, podle mě si má smysl koupit raději 306S16, nebo nocou 180PS verzi, ale otázka vkusu... Citovat
Peta_V Odesláno 2. červenec 2006 Autor Odesláno 2. červenec 2006 No bral bych taky 306-ku s16 ale jaksi nikde nemuzu najít nějakou na prodej ve slušným stavu, která by nebyla moc honěná......tu 206-ku mi nabídli v bazaru hned u autosalonu peugeot a má nalítaný kolem 20tis.km, teď sem zvědavej kolik mi řekne cenu Citovat
Béďa Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: Peta_V No bral bych taky 306-ku s16 ale jaksi nikde nemuzu najít nějakou na prodej ve slušným stavu, která by nebyla moc honěná......tu 206-ku mi nabídli v bazaru hned u autosalonu peugeot a má nalítaný kolem 20tis.km, teď sem zvědavej kolik mi řekne cenu a jakou ti udelal cenu?? rok vyroby?? S16 v 306 bud dovest a nebo cekat az se zase nejaka ukaze, nedavno byla jedna pekna stribrna k mani:aut [upravil dne 2/7/2006 Béďa] Citovat
Peta_V Odesláno 2. červenec 2006 Autor Odesláno 2. červenec 2006 No na ceně se prej domluvíme,ale hned na začátku sem mu řekl, že chci 3-dveř do 250tis., r.v. mi říkal ale už jsem zapomněl:myslim, asi 2003 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.