Mireq306 Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 Nabízím k prodeji Peugeot 306 1.4 Hatchback r.v. 2000 s benzínovým motorem ve velmi zachovalém a originálním stavu. Pravidelně servisované, opečovávané. Letos již po kompletním běžném servisu. Auto jezdí pravidelné 20km trasy. Benzín aditivuji VIFem. Auto je plně funkční. Nekuřák. Centrální zamykání na DO, 2 klíče, posilovač řízení, přední okna v elektrice, dešťový senzor, ABS, elektrický šíbr, originální autorádio, airbagy, přední a zadní mlhovky...auto nemá klimatizaci. Motor 1.4, 55 kW - EURO 2 - ekodaň zaplacená! Nájezd 238 XXX km. Dovoz 2020 při 173 000km ze SRN - vlastním 5 let. STK do 2/2026. Kosmetické vady přítomny, vzhledem ke stáří opravdu minimum koroze podvozku a velmi zachovalý interiér viz foto. Auto samozřejmě bezchybné není, ale je plně provozuschopné, v dubnu jsem s ním byl na Slovensku a STK prochází normálně. Nutno vidět a přesvědčit se o stavu sám, není to šrot na dojetí, vhodné pro fanoušky těchto "youngtimerů". K autu dám: Rozvodová sada SKF včetně vodní pumpy, řemen alternátoru a servořízení. (Rozvody dělané v 183kkm) Motorový olej, kapalina do servořízení. Příslušenství: Koncový tlumič výfuku Ulter-sport s homologací (žádný problém na STK) FM transmitter pro BT připojení telefonu, plastová vana v kufru. Na autě je originální rezerva, originál hever, klíč na šrouby kol. + původní německá dokumentace. 2 sady kol: 14" Letní Plechové disky - vzorek 7 mm, 2017) - 5 let uskladněné v garáži 14" Zimní ALU Peugeot - nové Hankook (8-9 mm) - jeté 5k km Ke každé sadě kol mám zvlášť i šrouby! Žádné záruky nedávám! Auto má 25 let a může se kdykoli cokoli vysypat, i přestože mě osobně nikde nenechalo. Cena 50 000,- Tel. 736 618 083 Servis, fotky, více o autě ve vlákně: PS: Možnost prodeje ještě ALU kol z 306 GTI Cyclone včetně šroubů.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.