Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Hurá!!!:D

Prošel jsem TK na venkově v Praze!:D:super Na čepy mají třepačku jen ruční, takže pohoda a jediná výtka technika byla k hůž fungující ručce kvůli lanovodům (ráno mi to seřizovali v servisu :( ), jinak závady jsou klasický, co vim: stav a spoje karoserie, spojka, netěsnost na motoru a převodce řízení.

Jsem ani netušil, že je to auto v tak dobrym stavu, technik ho i pochválil :D

Tak gratuluju. Na dva roky je klid :super

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Původně zaslal: MJSytic

Tak musím dodat, jak jsem dopadl. Auto už je uzdravený. Nebylo to nakonec, tak hrozný, jak to na první pohled vypadalo, takže: 2x čep řízení a 2x zadní stabilizátor a 1x geometrie :)

Drhnutí volantu zůstalo, ale to by se mělo odstranit výměnou tlumičů (dělá to asi horní uložení), což jsem po dohodě nechal na někdy příště :D

Takže max. spokojenost :super

Jen tak btw, mam podobně starý auto jako ty a horní uložení tlumičů jsem měnil nedávno. Sice nic nedrhlo, ale po sundání se to uložení úplně rozpadlo a bylo vidět, že kuličky z toho ložiska byly už dávno různě přeskákaný, takže někde byla mezera a někdy zas dvě řady kuliček, docela jsem na to čuměl. Uložení jsem nakonec koupil Monroe, nebudu platit 3x tolik za to samý od Febi, i kdyby to mělo znamenat dělat tu samou práci dvakrát častěji (stejně jsem si to dělal sám)

No já právě nevím, jestli to drhnutí je tím (vím 100%, že to udělali na tý technický - před tím to byla pohoda), ale věřím servisákům, kteří nic nenašli, krom toho uložení:)

Prostě, když jedu pomalu (nebo stojím) a točím s volantem, tak v tom volantu je cítit takový drhnutí - chroupání....

Odesláno

Tak mně to nechroupalo ani předtím, ale prostě jsem měnil tlumiče, tak jsem k tomu objednal i to uložení. Myslím, že když už jsem to dával dolů, bylo lepší to udělat rovnou. Pohled na to rozsypaný ložisko mě v tom názoru utvrdil...

Odesláno

Tak jsem mrknul na to uložení, kolik stojí a tak...

Musím teda potvrdit, že je to dost mastný.:( Našel jsem teda jen Febi a Monroe (velký rozdíl v ceně) - jsou ještě někde na netu k sehnání i jiný značky?

Docela se nedivým Fx, že jsi koupil to Monroe - 600,- je přeci jen příjemnější, než 1700,- :aut

Tak byl bych fakt celkem rád, kdyby to bylo tím. Ušetřím zase nějaký prašule, a pak dám ty tlumiče i s tím uložením vyměnit :super

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Monroe je v případě uložení tlumičů u 406 naprosto bezkonkurenční ostatní výrobci jsou násobky a o tolik horší to nebude....

Právě právě... Já teda preferuju Febi, na druhou stranu pravda je taková, že to Monroe 3x míň nevydrží, takže proč platit tolik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...