Vertex Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Původně zaslal: DD Původně zaslal: Vertex Jinak vám taky můžu říct, jak dopadl souboj moje 205 GTI vs 205 GTI Bohoušovo. No souboj, jeli jsme se projet na srazu na Ochozu, trošku na to šlápli a v 180ti stupňový zatáčce jsme skončili oba dva v lese, jelikož jsme jí vzali rovně. :PTeda já jako první. :roker Naštěstí tam byl plácek, tudíž se vůbec nic nestalo. Byla to legrace, :D nejvíc pak když 5 vteřin po našem výletu mimo trať projel zatáčkou autobus :o Tady se hodne resi nezodpovedny chovani na silnici a vzdycky se vsichni brani, jak jezdi bezpecne a opatrne. Je to videt . Sorry, ale meli jste ku*evskou kliku, ze tam ten placek byl, nacasovani autobusu ani nezminuju. Nechci moralizovat, kazdej nakou tu chybu udela, ale vase dobrodruzstvi neznamena nic jinyho, nez ze jste jeli jako bezmozci a ani jeden z vas nedokazal cist silnici a jet tak, aby dokazal vcas reagovat na vnejsi podnety (silnice, povrch, provoz). Nejen ze je to spatne, ale navic je smutny, ze se tu s tim chlubite :(. Byla to klukovina, ale díky ní vím, že už to není jen tak ustát takovouhle zatáčku. Citovat
Vertex Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Původně zaslal: barenst Původně zaslal: Vertex Jinak vám taky můžu říct, jak dopadl souboj moje 205 GTI vs 205 GTI Bohoušovo. No souboj, jeli jsme se projet na srazu na Ochozu, trošku na to šlápli a v 180ti stupňový zatáčce jsme skončili oba dva v lese, jelikož jsme jí vzali rovně. :PTeda já jako první. :roker Naštěstí tam byl plácek, tudíž se vůbec nic nestalo. Byla to legrace, :D nejvíc pak když 5 vteřin po našem výletu mimo trať projel zatáčkou autobus :o A ja si rikal kde Bohous udelal ten defekt Bohouš ho mohl udělat kdekoli jinde Citovat
Guest DD Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Původně zaslal: Vertex Byla to klukovina, ale díky ní vím, že už to není jen tak ustát takovouhle zatáčku. Aspon ze tak Citovat
Bohouš Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Já se tim nechlubil :roll Ale jinak má DD pravdu - trošku jsme se nechali unést..... Na svou obranu můžu jen říct, že když jsem viděl jet Vertexe rovně, tak jsem nějak s tou zatáčkou nepočítal Jinak k tématu - myslím, že by 206 GTI měl dost práce mě na okresce předjet :P ,ale na dálnici o tom není pochyb - že by 206 GTI ukázal 205 GTI záda. Citovat
Crack Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: barenst Nekde jsem videl na TOPGEARu souboj starsi vs novejsi , 205 gti byla rychlejsi nez 206 Gti , ono opravdu rychlejsi je 206 RC ,ale GTi je pomalejsi . A krásnej klasickej Golf GTi dal na prdel všem novým GTičkám. nechci bejt sprostej,ale řek bych že leda v prdeli Citovat
vector Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: barenst Nekde jsem videl na TOPGEARu souboj starsi vs novejsi , 205 gti byla rychlejsi nez 206 Gti , ono opravdu rychlejsi je 206 RC ,ale GTi je pomalejsi . GTi je jen jiné označení RC pro jiný trh. S označením GTi jde koupit i 180PS verze naprosto identická s RC, respektive obě verze jsou jak se slabším, tak se silnějším motorem. 5, nebo 6ti stupeň. Citovat
vector Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: barenst Nekde jsem videl na TOPGEARu souboj starsi vs novejsi , 205 gti byla rychlejsi nez 206 Gti , ono opravdu rychlejsi je 206 RC ,ale GTi je pomalejsi . A krásnej klasickej Golf GTi dal na prdel všem novým GTičkám. No já mám raději tu o pařezové chaloupce. Citovat
Muke_Gti Odesláno 2. červenec 2006 Autor Odesláno 2. červenec 2006 RCčko se slabšim motorem se koupit nedá, je jen jedno...poznáš ho na jistotu podle těhle věcí (který se na Gti nedávali) - velký ušatý anatomy čalouněný uprostřed síťovinou (Gti a S16 maj takový nedomrlý sedátka rádoby anatom), dále zrcátka imitace karbonu (Gti černý). Jinak je to opticky skoro stejný. Citovat
Muke_Gti Odesláno 2. červenec 2006 Autor Odesláno 2. červenec 2006 Mimojiné, k Topgearu, dělali i srovnání Mini Cooperu (ne S, obyč), s Fabií RS. Kdo vyhrál? RS... ne že by ho převálcoval rychlostí, ale prej zábavností...Neskutečný, ty angláni to nemaj v hlavě v pořádku. RS je auto pro šetřílky, jízdní začátečníky. Cooper pro nadšence... nechápu.... Citovat
vector Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: Muke_Gti Mimojiné, k Topgearu, dělali i srovnání Mini Cooperu (ne S, obyč), s Fabií RS. Kdo vyhrál? RS... ne že by ho převálcoval rychlostí, ale prej zábavností...Neskutečný, ty angláni to nemaj v hlavě v pořádku. RS je auto pro šetřílky, jízdní začátečníky. Cooper pro nadšence... nechápu.... Jasně, každej přece ví, že nFabia je nejlepší supermini. Kdyby ve ŠhadeMororWerke vyráběli trpaslíky, tak sou zaručeně největší. Přečti si Shade Zeitung , eh pardon Svět Motorů a tam se dozvíš všechno!!! Tvé srdce se rozbuší v rytmu turba pro všední den se kterým porušit 50 ve městě zvládneš během dvou tří vteřin. Citovat
Crack Odesláno 2. červenec 2006 Odesláno 2. červenec 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Muke_Gti Mimojiné, k Topgearu, dělali i srovnání Mini Cooperu (ne S, obyč), s Fabií RS. Kdo vyhrál? RS... ne že by ho převálcoval rychlostí, ale prej zábavností...Neskutečný, ty angláni to nemaj v hlavě v pořádku. RS je auto pro šetřílky, jízdní začátečníky. Cooper pro nadšence... nechápu.... Jasně, každej přece ví, že nFabia je nejlepší supermini. Kdyby ve ŠhadeMororWerke vyráběli trpaslíky, tak sou zaručeně největší. Přečti si Shade Zeitung , eh pardon Svět Motorů a tam se dozvíš všechno!!! Tvé srdce se rozbuší v rytmu turba pro všední den se kterým porušit 50 ve městě zvládneš během dvou tří vteřin. a navíc podle obrázku musíš mít v tom Rs helmu:roll Citovat
Guest DD Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 Původně zaslal: Muke_Gti Mimojiné, k Topgearu, dělali i srovnání Mini Cooperu (ne S, obyč), s Fabií RS. Kdo vyhrál? RS... ne že by ho převálcoval rychlostí, ale prej zábavností...Neskutečný, ty angláni to nemaj v hlavě v pořádku. RS je auto pro šetřílky, jízdní začátečníky. Cooper pro nadšence... nechápu.... Tatik ma Fabii RS uz pres 2 roky a je z ni taky nadsenej (preskocil do ni z BMW 540). Najezdil jsem v tom spousty kilometru a vubec nemuzu rict, ze by to bylo spatny auto. Definice setrilku a zacatecniku fakt neni dle myho na miste. Jednak Fabka neni uplne nejlevnejsi (pul mile za maly auto neni pro setrilky; a ze je to nafta..s tou tady jezdi \"rychle\" spousta lidi, i na klubu, ze, Vectore ) a zabavna je taky. Kdyz se vypne stabilizace, da se krasne rozhodit bokem a oproti Oktavce RS (starsi generace) ma o dost lepsi podvozek (nehoupe tolik a je velmi stabilni). Samozrejme primy srovnani s Cooperem je diskutabilni, lec ty argumenty TG jsem schopnej prijmout celkem bez problemu . Citovat
vector Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 Původně zaslal: anawarr Fabiu RS jsem projížděl cca 1000 km. je dobrá, ale jen na sportovní jízdu a pro svobodného. neumím si ji představit, jako rodinné auto:) Však on to jako rodinné auto nikdo nepresentuje, to je přece Fabia Combi 1.2 HTP RS je sporťák teda podle mě je to jediná Fabie, která brzdí a zatáčí a to ostatní jsou jan funkční makety, ale někdo na to může mít jiný názor. Citovat
Lavak_Bob Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: anawarr Fabiu RS jsem projížděl cca 1000 km. je dobrá, ale jen na sportovní jízdu a pro svobodného. neumím si ji představit, jako rodinné auto:) Však on to jako rodinné auto nikdo nepresentuje, to je přece Fabia Combi 1.2 HTP RS je sporťák teda podle mě je to jediná Fabie, která brzdí a zatáčí a to ostatní jsou jan funkční makety, ale někdo na to může mít jiný názor. No moj otec má Fabiu Sedan 1.2 12V a musím povedať že do mesta je to dobré autíčko.Mäkký podvozok po našich cestách velmi ocení.A je aj celkom \"svižné\" + obrovský batožinový priestor. Pravda nemôžte od neja čakať zázraky ale pre 50 ročného pána je to super volba ;)Páči sa mi hlavne lahkosť volantu ked sa dá bez problémov parkovať doslova ukazovákom.Len ten výhlad z auta je ako z T 34.... Citovat
vector Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 Původně zaslal: Lavak_Bob Původně zaslal: vector Původně zaslal: anawarr Fabiu RS jsem projížděl cca 1000 km. je dobrá, ale jen na sportovní jízdu a pro svobodného. neumím si ji představit, jako rodinné auto:) Však on to jako rodinné auto nikdo nepresentuje, to je přece Fabia Combi 1.2 HTP RS je sporťák teda podle mě je to jediná Fabie, která brzdí a zatáčí a to ostatní jsou jan funkční makety, ale někdo na to může mít jiný názor. No moj otec má Fabiu Sedan 1.2 12V a musím povedať že do mesta je to dobré autíčko.Mäkký podvozok po našich cestách velmi ocení.A je aj celkom \"svižné\" + obrovský batožinový priestor. Pravda nemôžte od neja čakať zázraky ale pre 50 ročného pána je to super volba ;)Páči sa mi hlavne lahkosť volantu ked sa dá bez problémov parkovať doslova ukazovákom.Len ten výhlad z auta je ako z T 34.... Ty, že jezdíš 306tkou ??? Citovat
Lavak_Bob Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Lavak_Bob Původně zaslal: vector Původně zaslal: anawarr Fabiu RS jsem projížděl cca 1000 km. je dobrá, ale jen na sportovní jízdu a pro svobodného. neumím si ji představit, jako rodinné auto:) Však on to jako rodinné auto nikdo nepresentuje, to je přece Fabia Combi 1.2 HTP RS je sporťák teda podle mě je to jediná Fabie, která brzdí a zatáčí a to ostatní jsou jan funkční makety, ale někdo na to může mít jiný názor. No moj otec má Fabiu Sedan 1.2 12V a musím povedať že do mesta je to dobré autíčko.Mäkký podvozok po našich cestách velmi ocení.A je aj celkom \"svižné\" + obrovský batožinový priestor. Pravda nemôžte od neja čakať zázraky ale pre 50 ročného pána je to super volba ;)Páči sa mi hlavne lahkosť volantu ked sa dá bez problémov parkovať doslova ukazovákom.Len ten výhlad z auta je ako z T 34.... Ty, že jezdíš 306tkou ??? Ja hovorim o Fabii ale neporovnam vam ju s 306tkou lebo to sa neda ;)Len hovorim ze pre 50 ročného pána do mesta je to idealne auto Citovat
vector Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Já jen, že používáš slova jako celkem svižné, a měkký podvozek a podobně To mi fakt příde jako humor, ještě řekni slušné brzdy. Citovat
Lavak_Bob Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 Původně zaslal: vector Já jen, že používáš slova jako celkem svižné, a měkký podvozek a podobně To mi fakt příde jako humor, ještě řekni slušné brzdy. No nato že tá ťažká krava je 1.2 tak sa to pohybuje cekom ok.Na svoju triedu je to slušne auto no.Jasne že to nieje žiaden šporťák ani limuzina ani nič podobné.Je to proste Škodovka Ja nehovorím že som stoho auta nadšený to ani zďaleka ale čakal som teda vedšiu hrôzu. Citovat
volcane Odesláno 4. červenec 2006 Odesláno 4. červenec 2006 206 gti........zatim jsem pojel vše co stalo na startu se mnou,jediny co mě porazilo byl golf s turbem a závodní 120tka (ted v Hradci na TuningParty) ale jinak 206 zatim vede:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.