Tomklepal Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Z ničeho nic mi přestalo fungovat dálkové odemikání i zamikání, přes zámek centrál normálně funguje, baterie jsem měnil a dioda na klíču svítí jako normálně. Myslím si jestli to nebude tím vedrem, ale zkoušel sem mockát a nevím si rady. Prosím poraďte. Měřil sem napětí v klíčku a zdá se to v pohodě a no příjmače jde taky napětí Citovat
Dave_k Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Jestli máš rádio tak bude potřeba to sesynchronizovat. Dej hledání. Už se to tady řešilo. Případně zkontroluj jestli nemáš baterky obráceně (+ -). Citovat
Medion Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Zdravim já měl u 306 to samí,taky mě nešel centrál na DO.ale po dlouhém pátrání a zkoušení sem na to přišel.stačilo strčit klíč do zapalování zapnout ho na druhou polohu a pak zmáčknout na kliči čudl na zamikání a odemikání.zkuz to,měto šlo a pořád de. Citovat
voštík Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Dalsi exemplar na zamisleni se nad vijmenovanimy slovi po M :mad Citovat
Medion Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 eeeeee se stane i těm nejlepším noooo:mad: Citovat
Dave_k Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: voštík Dalsi exemplar na zamisleni se nad vijmenovanimy slovi po M :mad Když už rejpeš tak já taky, ale do tebe. Asi jsi nečetl pravidla fóra o tom že odpovědi by měly být k tématu že? :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.