Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 31. 12. 2019 at 2:16, Markusenka napsal:

Ahoj.

Ano, je to stejné jako chování popsané a natočené na FB skupiny Peugeot 2008.

Změna dodavatele rádia se Peugeotu dost nepovedla, skoro až vymstila.

Mára

Máro, prosím tě nevíš jaká číselná řada je na rádiu s navigací a Mirror Link pro Peugeot 2008, 1.5BlueHdi, registr.2019.

Se servisem Peugeot se nejde domluvit, informaci ti nedají a vyhrožují odebráním dvouleté záruky, když bych chtěl radio vyměnit a oni to striktně odmítají udělat

Odesláno

Ahoj.

Bohužel nevím, podle roku 2019, to už bude rádio od Bosche. 

Když by to bylo starší, SMEG, tak to musí být SMEG IV2+.

SMEG a BOSCH mají navzájem odlišné konektory, ale ten dříve odkazovaný prodejce z ebay, na to prodával propojky.

Číselná varianta SMEG rádia, je v tom specifikačním letáku "Magneti Mareli" nebo jak se to píše. 

Když bude potřeba, dám znova link.

Mára

Odesláno (upraveno)

Houby, popletl jsem to, tohle je od Poláka...

IMG_20200107_140241.jpg

IMG_20200107_140145__01.jpg

20200103_133050.jpg

Upraveno uživatelem Béďa
Odesláno (upraveno)

A tohle radio neumí Mirror a je osekané v kvalitě hudebního výstupu....jo...a telefonuji za neustálého načítání atd...atd....

Díky Bohu za Peugeot...nenudíme se....

Nevím, nevím a ztrácím naději, nenajde se nikdo, kdo by věděl jaké rádio do 200osmičky r.v. 2018 ....co dál? 

Upraveno uživatelem mirokoud
Doplnění
Odesláno

Ahoj.

Je to sice dost peněz, ale výměnu zvládneš sám:

https://www.ebay.com/itm/Peugeot-208-2008-2018-GENUINE-NAC-3D-SAT-NAV-CAR-PLAY-ANDROID-AUTO-DAB-KIT/233456224647?hash=item365b134987:g:RIQAAOSwJeVeAfsl

https://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-208-2008-GENUINE-MEDIA-SYSTEM-APPLE-CAR-PLAY-ANDROID-AUTO-PLUG-PLAY-DAB/233456224653?hash=item365b13498d:g:tEkAAOSwHadeFOUD

https://www.ebay.com/itm/Peugeot-208-2008-NAC-upgrade-KIT-Carplay-Android-Auto-3D-sat-nav-plug-play-DAB/233456224624?hash=item365b134970:g:9jMAAOSwCXBeFOOd

Ten třetí odkaz je dokonce NAC rádio, tedy onen BOSCH v kitu s navigací pro auto, co mělo původně SMEG. 

Projdi si celou nabidku toho prodejce  myslím, že vybrat se dá, ale není to zadara. Umí i předprogramovat funkce s VIN.

Mára

Odesláno

Máro, pomohl jsi mi. Vybral jsem si. Napsal mi nabídku   v angl.

manuhub:

I have 2 system available, both are original and not aftermarket. The first is called RCC, it’s identical to the one you already have but it has carplay android auto and mirrorlink. The second one is called NAC, it has built in GPS, carplay and android auto. If I can suggest you, go for a NAC. About shipping costs, where do you live?

Takže jsem si vybral NAC....cca 300 €

Odesláno (upraveno)

Ahoj.

Ikdyž člověk neholduje angličtině, dá se použít google překladač, tak s tím prodejcem se dá velmi dobře komunikovat. Mě tenkrát poslal i návod, kde se dá v diagnostice povolit zobrazování přehrávaného média na středovém displeji v budících, protože jsem to dříve měl ale nová jednotka to nedělala. V Peugeotu si nevěděli rady, s návodem to za 1/3 sazby udělali. 

Držím palce a přeji úspěšnou montáž, věřím, že když mu pošleš fotku stávajícího rádia, připadně konektorů, tak ti poradí, poradil správně.

Mára

Upraveno uživatelem Markusenka
Odesláno (upraveno)

MÁRO, používám překladač. To je přece jasný.Dodal jsem  všechny fotografie a VIN. .....zbytek reportáže až to bude v doma a v autě ......a bude to makat ...zatím.

PS..A ty máš nějaký návod pto Peugeot?

Upraveno uživatelem mirokoud
necituj předchozí příspěvek viz pravidla
Odesláno

Ahoj všem,

předem se chci omluvit, zda se budu vyjadřovat nepřesně, ale mám 2008 teprve krátce a úplně se v tom všem neorientuji. Přečetl jsem si celou diskuzi a vyplynulo mi z toho, že pokud bych chtěl dostat do auta (Peugeot 2008, r.v. 2015, SMEG rádio) MirrorLink, GPS a další fíčury za slušné peníze, tak jsem celkem bez šance. Trochu jsem googlil a jediné varianty jsou:

Jaké jsou vaše názory? Kterou variantu preferujete? Je vás napadá ještě nějaká jiná varianta? Předem díky za diskuzi.

Odesláno (upraveno)

No....já se v tom plácám dobrého půl roku a jestli si chceš počkat na výsledek?Originální  radio budu mít z Itálie 21.1. nakodované s VINem. Zbytek ti mohu referovat až to namontuju. Zatím ti pošlu odkaz na Ebay, kde ten Ital inzeruje radia do 200osmičky, zadáš si požadavek k tomu napíšeš typ, rok výroby a já poslal i VIN.Zadej si co chceš a také se zeptej  na jeho doporučení .

tady je link a zbytsk jeho nabídky si rozklikni

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.it%2Fulk%2Fitm%2F264447648311

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Necituj těsně předchazející příspěvek!!!
Odesláno

Určitě si na tvoji recenzi rád počkám než se rozhodnu jakou cestou půjdu. Jinak Italovi jsem včera psal a odepsal mi, že všechny rádia co prodává jsou pro Peugeot 2008, rok výroby 2017 a výše. Což mám se svým rokem 2015 asi smůlu.

Odesláno (upraveno)

Aha....to jsem netušil.

Odesláno (upraveno)

Tak hele, platíš to ty....nebudu ti tvrdit, že je to O.K., ale myslím, že jsem mu už jednou psal a dotazoval se na nakódování VIN a funkce. Bylo znát, že mi odpovídá člověk znalý věci, napiš mu bod po bodu co chceš a uvidíš. A navíc se těma rádiema zabývá, není to náhodná a jediná nabídka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...