Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem,

mám problém s autorádiem v Peugeot 407, jedná se o model rádia BE6424 (viz obrázky). Přestalo mě postupně fungovat. Občas naskočilo po pár minutách jízdy, ale teď vůbec nenaběhne a navíc vybíjí baterku, když auto déle stojí. 

Bohužel na českých inzercích ho nikde nemohu sehnat. Obeslal jsem už i hodně bazarů a vrakovišť, ale nikde ho nemají.

Zkoušel jsem místo něj zapojit podobné (viz.obr s názvem Peugeot307) které má o něco užší čelní panel , ale zadní část rádia jsou stejné i tlačítka jsou stejné. Rádio funguje, navigace funguje, ale na displeji se mi nezobrazuje teplota klimatizace a nejde přepnout pomocí tlačítka MODE do nabídky, kde máte průměrnou spotřebu a dojezd.

Takže mám dvě otázky:

1 - nevíte někdo, kde by se dalo takové rádio sehnat? 

2 - nevíte, jestli by třeba nestačilo přehrát software, co se dává do rádia v P407 na tom rádiu z P307 a třeba by se ukazování teploty klimatizace začaly objevovat? o ty dojezdové údaje a průměrnou spotřebu mě ani nejde

Díky za každý postřeh

Roman

Snímek obrazovky 2025-04-08 083052.png

Snímek obrazovky 2025-04-08 110014.png

Image.jpeg

Peugeot307.png.482251f6a0a78cd63a771d4ae53da904.png

Upraveno uživatelem sobrom
Odesláno (upraveno)

To co jsi tam dal rozhodně není z 307 ,bo je to rneg a to se do 307 nedávalo. 

A to co máš ve 407 je taky rneg, sehnat se to dá ale počítej s cenovkou okolo 15k. Ale tuším to jde i nějak repasovat. Víc ohledně těchto systémů by určitě poradil @ChouLu

https://www.sbazar.cz/inzerat/23584588-peugeot-407-navigace-facelift

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...