sobrom Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 (upraveno) Ahoj všem, mám problém s autorádiem v Peugeot 407, jedná se o model rádia BE6424 (viz obrázky). Přestalo mě postupně fungovat. Občas naskočilo po pár minutách jízdy, ale teď vůbec nenaběhne a navíc vybíjí baterku, když auto déle stojí. Bohužel na českých inzercích ho nikde nemohu sehnat. Obeslal jsem už i hodně bazarů a vrakovišť, ale nikde ho nemají. Zkoušel jsem místo něj zapojit podobné (viz.obr s názvem Peugeot307) které má o něco užší čelní panel , ale zadní část rádia jsou stejné i tlačítka jsou stejné. Rádio funguje, navigace funguje, ale na displeji se mi nezobrazuje teplota klimatizace a nejde přepnout pomocí tlačítka MODE do nabídky, kde máte průměrnou spotřebu a dojezd. Takže mám dvě otázky: 1 - nevíte někdo, kde by se dalo takové rádio sehnat? 2 - nevíte, jestli by třeba nestačilo přehrát software, co se dává do rádia v P407 na tom rádiu z P307 a třeba by se ukazování teploty klimatizace začaly objevovat? o ty dojezdové údaje a průměrnou spotřebu mě ani nejde Díky za každý postřeh Roman Upraveno 11. duben 2025 uživatelem sobrom Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 (upraveno) To co jsi tam dal rozhodně není z 307 ,bo je to rneg a to se do 307 nedávalo. A to co máš ve 407 je taky rneg, sehnat se to dá ale počítej s cenovkou okolo 15k. Ale tuším to jde i nějak repasovat. Víc ohledně těchto systémů by určitě poradil @ChouLu https://www.sbazar.cz/inzerat/23584588-peugeot-407-navigace-facelift Upraveno 11. duben 2025 uživatelem VojtouNerCZ pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.