Lordmajkl Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Možná už to tu někde bylo, ale měl bych takový dotaz. Včera mě totiž zastavili policejní soudruzi a furt mi vyhrožovali kvůli kolům, že mi to vepředu leze a že to nemám určitě napsané v TP... Mám tam kola co bývaly na 405 - kách ( 15\" pavučiny ) a tak by mě zajímalo jestli se to dá nějak napsat do TP??? Na druhé 206 mám 15\" a nic mi na to nikdo nikdy neřekl a ani nemůže bo ty v TP mám napsané... Citovat
chuck11 Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Lordmajkl Možná už to tu někde bylo, ale měl bych takový dotaz. Včera mě totiž zastavili policejní soudruzi a furt mi vyhrožovali kvůli kolům, že mi to vepředu leze a že to nemám určitě napsané v TP... Mám tam kola co bývaly na 405 - kách ( 15\" pavučiny ) a tak by mě zajímalo jestli se to dá nějak napsat do TP??? Na druhé 206 mám 15\" a nic mi na to nikdo nikdy neřekl a ani nemůže bo ty v TP mám napsané... , To bude tím,že 405 má jiné ET než 206;) Citovat
Lordmajkl Odesláno 27. červen 2006 Autor Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Lordmajkl Možná už to tu někde bylo, ale měl bych takový dotaz. Včera mě totiž zastavili policejní soudruzi a furt mi vyhrožovali kvůli kolům, že mi to vepředu leze a že to nemám určitě napsané v TP... Mám tam kola co bývaly na 405 - kách ( 15\" pavučiny ) a tak by mě zajímalo jestli se to dá nějak napsat do TP??? Na druhé 206 mám 15\" a nic mi na to nikdo nikdy neřekl a ani nemůže bo ty v TP mám napsané... , To bude tím,že 405 má jiné ET než 206;) No to vím a proto to trošku vepředu leze, ale mě šlo spíš oto jak to napsat do techničáku...Jestli na to potřebuju nějaký papír od Peugeotu nebo tak něco... Citovat
kajak Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 když koupíš kola od alcar bohemia tak ti zápis to tp zajistí to je asi nejjednoduší cesta tak kup nový a je to:super [upravil dne 27.6.06 kajak] Citovat
chuck11 Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Potřebuješ potvrzení od Peugeotu za které se prohneš,kde ti to stejně nedovolí Citovat
Tommy306 Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: chuck11 Potřebuješ potvrzení od Peugeotu za které se prohneš,kde ti to stejně nedovolí Peugeot ti vystaví doklad na povolené rozměry a nestojí to nic...už se to tu taky někde řešilo... Citovat
zabicka Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 ja koupila 17\" od MK-Racing a uz se mi ten zapis take zarizuje Citovat
Béďa Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: zabicka ja koupila 17\" od MK-Racing a uz se mi ten zapis take zarizuje rikas to hezky, zarizuje :D Jinak pekny kola Citovat
Lordmajkl Odesláno 29. červen 2006 Autor Odesláno 29. červen 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: zabicka ja koupila 17\" od MK-Racing a uz se mi ten zapis take zarizuje rikas to hezky, zarizuje :D Jinak pekny kola Teď jde o to jestli se to zařizuje přes známosti nebo normální cestou... Zkusím teda zajít do Peugeotu, jestli mi nějaký ten papír na to dají... Citovat
dusans Odesláno 17. červenec 2006 Odesláno 17. červenec 2006 Já jsem si chtěl na moji 307 1,6 16V nechat zapsat do TP 17 \" 205/50/R17 89W (original Peugeot na 307) které jsou normálně dávané na 307 s dvoulitrovým motorem(nafta i benzín).Zašel jsem do Peugeotu kde se mnou sepsali žádost a poslali dovozci.Ten ale toto zamítl. Nějak pořád nemohu pochopit důvod. Citovat
tanagy Odesláno 6. srpen 2006 Odesláno 6. srpen 2006 Já sem pořizoval k P209 disky Enzo H 15\" (ET15). Při koupi sem po prodejci chtěl podklad pro zapsání do TP. Poslali my typový list s tím,že tento dokument stačí donést na Dopravní a že mi to podle toho dopíšou do TP. Ještě sem na Dopravním nebyl - tak nevím,jestli nebudou problémy a pokud to vše bude OK, tak kolik mě ta sranda bude stát. Technická - jak policajt při silniční kontrole pozná, co mám zapsaný ve velkým techničáku? On má přístup k DB přímo z auta? (sakra policejní stát) Citovat
Béďa Odesláno 6. srpen 2006 Odesláno 6. srpen 2006 Původně zaslal: tanagy Já sem pořizoval k P209 disky Enzo H 15\" (ET15). Při koupi sem po prodejci chtěl podklad pro zapsání do TP. Poslali my typový list s tím,že tento dokument stačí donést na Dopravní a že mi to podle toho dopíšou do TP. Ještě sem na Dopravním nebyl - tak nevím,jestli nebudou problémy a pokud to vše bude OK, tak kolik mě ta sranda bude stát. Technická - jak policajt při silniční kontrole pozná, co mám zapsaný ve velkým techničáku? On má přístup k DB přímo z auta? (sakra policejní stát) Dopsani do TP z typoveho listu by melo stat cca 50Kc. Jinak myslim ze policie nema moznost pres databazi na miste zjistit velikosti kol ve velkem TP, problem muze nastat jen u kol fakt velkych ale jestli tam mas 14\" nebo 15\" asi policie resit nebude. Teda do ty doby nez se neco stane Citovat
Ajdamek Odesláno 6. srpen 2006 Odesláno 6. srpen 2006 Podle mě to zjistit můžou, když zjistili přes počítač, že jsem neměl technickou Citovat
tanagy Odesláno 6. srpen 2006 Odesláno 6. srpen 2006 Počkej Ajdamek....šak technickou máš na takový červený samolepce,ne? ))) A měl by k tomu vozit nějakej doklad + emise. I když asi nebude problém tu samolepku nějak \"zfalšovat\". btw. jak jede ta corolla 1.4ka VVTi? (oproti 1.4 peugeot 8V) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.