Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možná už to tu někde bylo, ale měl bych takový dotaz. Včera mě totiž zastavili policejní soudruzi a furt mi vyhrožovali kvůli kolům, že mi to vepředu leze a že to nemám určitě napsané v TP... Mám tam kola co bývaly na 405 - kách ( 15\" pavučiny ) a tak by mě zajímalo jestli se to dá nějak napsat do TP???

Na druhé 206 mám 15\" a nic mi na to nikdo nikdy neřekl a ani nemůže bo ty v TP mám napsané...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Lordmajkl

Možná už to tu někde bylo, ale měl bych takový dotaz. Včera mě totiž zastavili policejní soudruzi a furt mi vyhrožovali kvůli kolům, že mi to vepředu leze a že to nemám určitě napsané v TP... Mám tam kola co bývaly na 405 - kách ( 15\" pavučiny ) a tak by mě zajímalo jestli se to dá nějak napsat do TP???

Na druhé 206 mám 15\" a nic mi na to nikdo nikdy neřekl a ani nemůže bo ty v TP mám napsané...:myslim

,

To bude tím,že 405 má jiné ET než 206;)

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Lordmajkl

,

To bude tím,že 405 má jiné ET než 206;)

No to vím a proto to trošku vepředu leze, ale mě šlo spíš oto jak to napsat do techničáku...Jestli na to potřebuju nějaký papír od Peugeotu nebo tak něco...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Potřebuješ potvrzení od Peugeotu za které se prohneš,kde ti to stejně nedovolí

Peugeot ti vystaví doklad na povolené rozměry a nestojí to nic...už se to tu taky někde řešilo...

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: zabicka

ja koupila 17\" od MK-Racing a uz se mi ten zapis take zarizuje

:D rikas to hezky, zarizuje :D :D Jinak pekny kola :aut

Teď jde o to jestli se to zařizuje přes známosti nebo normální cestou...:D

Zkusím teda zajít do Peugeotu, jestli mi nějaký ten papír na to dají...:roll

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já jsem si chtěl na moji 307 1,6 16V nechat zapsat do TP 17 \" 205/50/R17 89W (original Peugeot na 307)

které jsou normálně dávané na 307 s dvoulitrovým motorem(nafta i benzín).Zašel jsem do Peugeotu kde se mnou sepsali žádost a poslali dovozci.Ten ale toto zamítl.

Nějak pořád nemohu pochopit důvod.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já sem pořizoval k P209 disky Enzo H 15\" (ET15). Při koupi sem po prodejci chtěl podklad pro zapsání do TP. Poslali my typový list s tím,že tento dokument stačí donést na Dopravní a že mi to podle toho dopíšou do TP.

Ještě sem na Dopravním nebyl - tak nevím,jestli nebudou problémy a pokud to vše bude OK, tak kolik mě ta sranda bude stát.

Technická - jak policajt při silniční kontrole pozná, co mám zapsaný ve velkým techničáku? On má přístup k DB přímo z auta? (sakra policejní stát)

Odesláno
Původně zaslal: tanagy

Já sem pořizoval k P209 disky Enzo H 15\" (ET15). Při koupi sem po prodejci chtěl podklad pro zapsání do TP. Poslali my typový list s tím,že tento dokument stačí donést na Dopravní a že mi to podle toho dopíšou do TP.

Ještě sem na Dopravním nebyl - tak nevím,jestli nebudou problémy a pokud to vše bude OK, tak kolik mě ta sranda bude stát.

Technická - jak policajt při silniční kontrole pozná, co mám zapsaný ve velkým techničáku? On má přístup k DB přímo z auta? (sakra policejní stát)

Dopsani do TP z typoveho listu by melo stat cca 50Kc. Jinak myslim ze policie nema moznost pres databazi na miste zjistit velikosti kol ve velkem TP, problem muze nastat jen u kol fakt velkych ale jestli tam mas 14\" nebo 15\" asi policie resit nebude. Teda do ty doby nez se neco stane :roker

Odesláno

Počkej Ajdamek....šak technickou máš na takový červený samolepce,ne? :o))) A měl by k tomu vozit nějakej doklad + emise.

I když asi nebude problém tu samolepku nějak \"zfalšovat\".:nevim

btw. jak jede ta corolla 1.4ka VVTi? (oproti 1.4 peugeot 8V)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...