vector Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: bodie Nechci machrovat a radši se zeptám. Může mi někdo poradit jak se jednoduše dostat ke svíčkám ? aniž bach něco posss. nebo dát odkaz na postup.Mám je \"Jak na to\", ale postup na tenhle motor tam není dík. Paugeot 306 18i 16V LPG sekvenční vstřikování. Servisní manuál nemám bohužel po ruce ve formátu, kde bych ti poslal obrázek Tak jen... 1) LPG NENÍ v standardním manuálu. 2) Pokud tam součásti LPG překáží v přístupu, nedělej to sám, ale nech to na firmě, která má certifikaci pro montáž a s tímhle typem zkušenosti. 3) Při provozu na LPG bývají doporučené jiné svíčky. Tuším, ež to má něco společného s typem jiskřiště, samozápaly (vzdáleností) a charakteristikou jiskry. Věř mi čaku, spousta lidí má s LPG problémy, ti, co je nemají navštívili ve 100procentech případů odborné firmy a NIKDY do toho nezasahovali. Buď rád, jestli mezi ně patříš, nebo si koupil auto v podobném stavu už s LPG. Citovat
Dave_k Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Na hlavě je plastovej rozdělovač, kterej drží 6 imbusů. Oddělěj konektor, vyšroubuj imbusy a vytáhni plast nahoru. No pak už uvidíš svíčky. Citovat
bodie Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 To bude ono tak hurá pro dluhý imbusi a do toho.Od toho LPG tam vedou jen hadičky to by snad neměl být problém. Zatím díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.