Přejít na obsah

bodie

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Mimoň
  • Stát
    Česká republika

bodie's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. bodie

    Nefunguje LPG

    ještě bych se rád zeptal jestli je nějaká šance na opravu toho elektroventilu nebo rovnou nechat namontovat nový.
  2. bodie

    Nefunguje LPG

    od řidiče jsem nějaké cvaknutí slyšel, konkrétně to teď nezjistím jelikož mi zkolaboval imobilizér a auto jsem nechal odtáhnout do servisu. když se daří tak se daří
  3. P 306 1,8 16V lpi vialle- Motor nastartuje a když se má přepnout na benzín tak chcípne a kontrolka na LPG zhasne dříve se rozsvítila zeleně. Domnívám se že by to mohlo být čerpadlo, ale to by snad motr aspoň zsškytal a před měsícem to měli u coubala na počítači a vše bylo v pořádku. Čerpadlo vrčí a žádný divný zvuky se neozívají. Svíčky jsou nové pojistky i na LPG jsou OK, kabely jsem neměnil jelikož tam mám celý panel a ten jsem nikde v nabídce neviděl všude prodávají kabely. Mám podezření ještě na lambdasondu, ale zatím se spotřeba pohybuje v normně. Prostě jako by při přepnutí LPG nepřišel impulz k aktivaci. Byl bych rád kdyby s tím mněl někdo zkušenost, jelikož koncem týdne jedu na Slovensko a s těma cenama benzínu je mi z toho špatně. Přeji hezký den.
  4. bodie

    ložiska předních kol P 306

    dík no asi to budu muiet zkusit vzít to větší jelikož je ti 1,8 combi a pak to kdyžtak vyměnit za to menší
  5. bodie

    ložiska předních kol P 306

    Nic jinýho mi asi nezbude. Jen jsem to chtěl dát hned dohromady navíc si potřebuji pro to nový ložisko dojet.
  6. P 306 1,8 16V combi- Od 80 km/h je slyšet hučení jakoby od předních kol. Domnívám se že to bude vadné ložisko a v obhodě mi řekly že jsou tam dva rozměry 72x35x33 nebo 82x42x36 může mi někdo poradit jaký rozměr mám koupit? díky.
  7. To bude ono tak hurá pro dluhý imbusi a do toho.Od toho LPG tam vedou jen hadičky to by snad neměl být problém. Zatím díky.
×
×
  • Vytvořit...