Louda Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Prosím pomoooc. Už si fakt navím rady.Při rozjezdu chcipne motor a rozsvi Při opětovném startu to asi tak dvakrát chcípne, když přidám otáčky nad 2 500 a potom nastartuju a je to v pohodě Asi tak po 5 - 10 startech a někdy i po druhém startu kontrolka zhasne. Už asi 5 krát jsem byl na diagnostice, 600kč v tahu a nic mi nezjistily. Než jsem přijel do servisu, kontrolka zhasla. Řekli mě, že to bude na 80 % asi snímač vstřiku paliva, nebo čerpadlo v nádrži. Snímač jsem vyměnil, ale po 200km mi to chcíplo zase. 6 000 v tahu. Nemáte s tím, prosím, někdo zkušenosti, protože jestli vyměním i to čerpadlo a bude to chcípat zase tak mě asi klepne. Mám vypozorované, že to je asi jen při studených startech a po nastartování a přidání plynu má motor takový nepravidelný, kolísavý zvuk. Je to 406 HDI 80Kw. Citovat
vector Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: Louda Prosím pomoooc. Už si fakt navím rady.Při rozjezdu chcipne motor a rozsvi Při opětovném startu to asi tak dvakrát chcípne, když přidám otáčky nad 2 500 a potom nastartuju a je to v pohodě Asi tak po 5 - 10 startech a někdy i po druhém startu kontrolka zhasne. Už asi 5 krát jsem byl na diagnostice, 600kč v tahu a nic mi nezjistily. Než jsem přijel do servisu, kontrolka zhasla. Řekli mě, že to bude na 80 % asi snímač vstřiku paliva, nebo čerpadlo v nádrži. Snímač jsem vyměnil, ale po 200km mi to chcíplo zase. 6 000 v tahu. Nemáte s tím, prosím, někdo zkušenosti, protože jestli vyměním i to čerpadlo a bude to chcípat zase tak mě asi klepne. Mám vypozorované, že to je asi jen při studených startech a po nastartování a přidání plynu má motor takový nepravidelný, kolísavý zvuk. Je to 406 HDI 80Kw. Že jde na 80 a víc procent o čerpadlo v nádrži ti řeknu po přečtení prvního odstavce anemusím na diagnostiku. Spíš, než diagnostika by se měl ten jejich postup jmenovat \"mazání paměti závad\" K čemu jim ta diagnostika je, když jji neumí používat Zkusil bych čerpadlo z nádrže a naftovej filtr, jestli si ho ještě neměnil. Možná v pořadí Filtr--- čerpadlo. Kdyby byl špatný snímač, motor by nekolísal, ale zhasínal a hlásilo by to chybu. že kolísá znamená, že skutečně padá tlak nafty. Otázka je, jestli v primárním, nebo sekundárním okruhu, ale to jde právě vyčíst z paměti závad.. Citovat
Louda Odesláno 24. červen 2006 Autor Odesláno 24. červen 2006 No, v servisu mi řekli, že to byla jen přechodná závada a ta že se v paměti neukládá a že mám přijet, až mi to zase bude blbnout. Filtr je v pohodě tak dám na tebe a zkusím to čerpadlo. Nedalo by se někde sehnat levně? Citovat
vector Odesláno 24. červen 2006 Odesláno 24. červen 2006 Původně zaslal: Louda No, v servisu mi řekli, že to byla jen přechodná závada a ta že se v paměti neukládá a že mám přijet, až mi to zase bude blbnout. Filtr je v pohodě tak dám na tebe a zkusím to čerpadlo. Nedalo by se někde sehnat levně? Přechodné závady se podle mých informací v paměti ukládají a právě spadnou do přechodných. Jenže to by to technik nesměl vymazat. Už sem viděl několik lidí, co to prostě smáznou a ani se nepodívají, aby nebyli za blbce, tak řeknou, že to nešlo. Jen jeden mi řekl.. jee já už to smazal.. Tak já nevim, kup si max za trojku kabel a kašli na to... Citovat
barenst Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Plne souhlasim s Vectorem , pokud neumi delat s diagem , nasel bych jiny servis , zazil jsem to na vlastni kuzi ze chyby jen mazali a nakonec se podivali na Filtr a potom se menil cerpadlo v nadrzi(za starsi na vrakaci za 1000,-) , vysokotlake cerpadlo a jine veci se daji na diagu odzkouset ,ale to by obsluha muselachtit . Citovat
Louda Odesláno 25. červen 2006 Autor Odesláno 25. červen 2006 Tak filtr jsem zkontroloval je v poho. zítra se zkusím mrknout na to čerpadlo. Příjemně si mě překvapil tou cenou. myslel jsem , že to zase pude do desetitisícců.... Citovat
Hics Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Skus se zaměřit na zvuk podávacího čerpadla. Pokud se loučí, tak má většinou jiný zvuk oproti \"běžnému\" zabzučení. Ideální je odklopit zadní sedačky - je to slyšet líp. Já tuhle závadu zrovna nedávno řešil taky a první co bylo - diagnostika a výpis chyb z paměti závad - nízký tlak paliva v primárním okruhu - což jednoznačně ukazuje na pojevenou podávací pumpu. Co se týče uchování závad v paměti ECU - jsou tam všechny, jak pernamentní, tak dočasný a jsou tam do doby, než je někdo neodmázne - tedy, neznamená, že pokud nesignalizuje nic kontrolaka, paměť je závad prostá. Ta totiž přestane svítit sama po neopakování se závady po určitý době, ale závada zůstane zapsaná. To celý píšu pro to, že pokud ti po podobnejch trablech mechanik natroubí, že v paměti neni nic, tak seber poblíž ležící pajcr a sejmi ho do obličeje. Je to asi jako by ti doktor na otevřenou zlomeninu zareagoval, že by bylo dobrý s tim pár dní nehejbat a hodně pít... Kdykoliv se motor zastaví - ted píšu specialně v případě HDi s ECU EDC15C2, tak je to vždy čitelné proč!!! A s pumpou sem si v mym případě poradil \"po česku\" Dostal sem od známýho novou z 307 a vyměnil sem pouze vlastní čerpadlo, co je uvnitř \"kýblu\". S menšíma úpravama robota cca na 2 hodky. Od tý doby mam klid. Citovat
barenst Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Taky uvazoval o tom ze to predelam , vzal jsem z normalniho HDI do 2,2 , jen predelal plovak a jedeto dobre , ty cerpadla jsou na vsech HDI stejne . Citovat
Louda Odesláno 27. červen 2006 Autor Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: Hics Skus se zaměřit na zvuk podávacího čerpadla. Pokud se loučí, tak má většinou jiný zvuk oproti \"běžnému\" zabzučení. Ideální je odklopit zadní sedačky - je to slyšet líp. Já tuhle závadu zrovna nedávno řešil taky a první co bylo - diagnostika a výpis chyb z paměti závad - nízký tlak paliva v primárním okruhu - což jednoznačně ukazuje na pojevenou podávací pumpu. Co se týče uchování závad v paměti ECU - jsou tam všechny, jak pernamentní, tak dočasný a jsou tam do doby, než je někdo neodmázne - tedy, neznamená, že pokud nesignalizuje nic kontrolaka, paměť je závad prostá. Ta totiž přestane svítit sama po neopakování se závady po určitý době, ale závada zůstane zapsaná. To celý píšu pro to, že pokud ti po podobnejch trablech mechanik natroubí, že v paměti neni nic, tak seber poblíž ležící pajcr a sejmi ho do obličeje. Je to asi jako by ti doktor na otevřenou zlomeninu zareagoval, že by bylo dobrý s tim pár dní nehejbat a hodně pít... Kdykoliv se motor zastaví - ted píšu specialně v případě HDi s ECU EDC15C2, tak je to vždy čitelné proč!!! A s pumpou sem si v mym případě poradil \"po česku\" Dostal sem od známýho novou z 307 a vyměnil sem pouze vlastní čerpadlo, co je uvnitř \"kýblu\". S menšíma úpravama robota cca na 2 hodky. Od tý doby mam klid. Citovat
Louda Odesláno 27. červen 2006 Autor Odesláno 27. červen 2006 Díky moc za radu, To čerpadlo fakt př tom chcípnutí a než to opět nastartuju vydává jiný zvuk. Takový hlučnější. Ale diagnostika u kamoše mi vypsala nějaké relé, nebo ovládání toho relé. Založil jsem ,blbec, kvůli tomu novou anketu. Tak teď nevím. čerpadlo nebo relé? zkuste mi poradit:roll Citovat
Louda Odesláno 28. červen 2006 Autor Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: Louda Díky moc za radu, To čerpadlo fakt př tom chcípnutí a než to opět nastartuju vydává jiný zvuk. Takový hlučnější. Ale diagnostika u kamoše mi vypsala nějaké relé, nebo ovládání toho relé. Založil jsem ,blbec, kvůli tomu novou anketu. Tak teď nevím. čerpadlo nebo relé? zkuste mi poradit:roll S tím relátkem nemáte nikdo zkušenosti? Mělo by to být někde v nízkotlakém okruhu... Citovat
Xjoe Odesláno 30. říjen 2006 Odesláno 30. říjen 2006 Mimochodem je tento problem specificky pro konkretni HDI (80kW), pripadne rok vyroby (2000) ? Nebo se tento problem vyskytuje nahodne u vsech HDIcek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.