ShadowCZ Odesláno 25. únor 2025 Odesláno 25. únor 2025 Dobrý den, mám takový problém dával jsem vyměnit světlo vše pasuje jak má ale levé světlo mám H7, H1 a pravé H7, H7 a tak bych potřeboval jestli neexistuje nějaká redukce nebo něco aby tu H1 změnil na H7 nechce se mi kupovat zbytečně další sada žárovek navíc Citovat
JVT Odesláno 25. únor 2025 Odesláno 25. únor 2025 Zdravím, tobě nehrozí koupě další sady žárovek, ale jiného světlometu. Oba světlomety musí být shodné. Toto řeší homologace. Já bych se vrátil do servisu kde jeden světlomet "odborně" vyměnili a reklamoval tuto službu. VojtouNerCZ, davidse, P607Olda a 1 další ohodnotil 4 Citovat
dracekvo Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 (upraveno) Dali ti tam světlo, co tam nepatří. A žárovky už se stejně vozit nemusíš, není to součást povinné výbavy. To je to poslední co by mě trápilo. Hlavně pokud je to H1 na dálkový. A žárovku nenahradíš. Protože světlomet je konstruovanej pro tu jednu správnou žárovku. Upraveno 26. únor 2025 uživatelem dracekvo Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.