Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

cez vikend sa vybila bateria na 508 2.0 HDI, novy model z roku 2019. Bola kupena nova bateria, vymena doma bezproblemova za par minut. Na diagnostike Launch plno chyb, takze boli vymazane. Medzi nimi svietila aj 16.B173A Fault in the status of the drivers door for the determination of driver presence - intermitten. Teraz nefunguje stropne osvetelenie ked su otvorene dvere, manualne sa da svetlo zapnut a vypnut, to funguje. Ale pri otvorenych dverach sa to nerozvieti. Hore na strope svieti napis OFF.

Podla tej chyby, ktoru uviedla diagnostika, tak mi to v preklade pripada, ze ako keby bol problem s cidlom niekde v sedacke, ze nevie identifikovat sediaceho vodica v aute. Ale rovnako sa to sprava aj pri otvoreni dveri spolujazdca. To cidlo v sedacke ma napadlo preto, lebo obcas sa stalo, ze neslo zapnut ohrev vodicovej sedacky, niekedy to zaplo az na 3-4x.

Napada niekoho co skusit, na co sa zamerat alebo co s tym?

Dakujem

Odesláno

Auto sa vybilo pocas mrazov. Takze potom svietila cela palubovka plna chyb. Bateria sa menila tak ako som nasiel na nete - boli zavrete dvere, par minut bolo vsetko vypnute, az potom sa isla menit bateria. Po vymene sa auto nastartovalo, dnes sa jazdilo, cize bolo zamknute, aj odomknute.

Dufam, ze som odpovedal na otazku co si sa pytal a nie trochu mimo...

Odesláno

Nefunguje. Drzal som prs na par sekund, aj na 15 sekund, s otvorenymi dverami aj zatvorenymi, so zapnutym motorom aj s vypnutym, so zapalovanim aj bez neho, stale tam svieti OFF. Uz som sa objednal do Peugeotu, ale az o tyzden, kedze mali plno.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nakoniec to bolo komplikovanejsie. Nevedeli to spravit ani v Peugeote, tak kontaktovali importera, ten tiez nevedela a tak sa dopytovali vo Francuzsku. Dalsi den prisla odpoved, ze treba spravit komplet aktualizaciu BSI a priradit jednotky. Napokon to spravili v Peugeote, vysledna suma 92 eur s DPH.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...