klm16 Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 zdravim neviem cim to je ale stava sa ze ak dlhsi cas jazdim, zastavim a zaradim spiatocku tak mi trhne zubami na prevodovke, a auto az trhne trosku, pritom je spojka az na podlahe:myslim ked dam potom jednotku a zase spatecku tak uz zaradi normalne... (napr. pri parkovani medzi auta). neviete cim to je ??? moze sa casom ieco oddrbat ??? Citovat
durino81 Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Myslim, ze je to normalna vlastnost peugeot prevodoviek. Pripadne to moze byt este prevodovym olejom (mnozstvom a starobou), alebo aj opotrebovanou spojkou. Neviem, ci ma spiatocka synchrony - myslim, ze nie. Ja som sa naucil radit R tak (P309), ze zaradim najskor 5 a potom R a je to bez problemov. Da sa to robit aj s tou 1 pred R. Mam 5 oproti R. Citovat
Dakaros Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 jj, přesně tak, mě to dělá taky, když mam puštěnou spojku, sešlápnu ji a hned po tom dam R. Myslím, že R synchrony určitě nemá a než se dotočí hřídel, tak to prostě cvaká! Mam pocit, že to způsobuje starší spojka! Citovat
Dzandra Odesláno 8. červenec 2006 Odesláno 8. červenec 2006 Hoj mám na 106tce uplně stejný problém. Hlavně mě s..e, že to nedělá pokaždé. Jinak jsem zkoušel na rampě hýbat s těma tyčema (nebo co to je) a krapet promazal ty klouby (nebo jak to nazvat) a krapet se to zlepšilo. Ale prý se do dá opravit posunutím uchycení někde v motoru. Ale krapet by to byla fuška a navíc to není 100%. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.