Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim neviem cim to je ale stava sa ze ak dlhsi cas jazdim, zastavim a zaradim spiatocku tak mi trhne zubami na prevodovke, a auto az trhne trosku, pritom je spojka az na podlahe:myslim

ked dam potom jednotku a zase spatecku tak uz zaradi normalne... (napr. pri parkovani medzi auta).

neviete cim to je ??? moze sa casom ieco oddrbat ???:aut

Odesláno

Myslim, ze je to normalna vlastnost peugeot prevodoviek.:D Pripadne to moze byt este prevodovym olejom (mnozstvom a starobou), alebo aj opotrebovanou spojkou.

Neviem, ci ma spiatocka synchrony - myslim, ze nie. Ja som sa naucil radit R tak (P309), ze zaradim najskor 5 a potom R a je to bez problemov. Da sa to robit aj s tou 1 pred R. Mam 5 oproti R.

Odesláno

jj, přesně tak, mě to dělá taky, když mam puštěnou spojku, sešlápnu ji a hned po tom dam R. Myslím, že R synchrony určitě nemá a než se dotočí hřídel, tak to prostě cvaká! Mam pocit, že to způsobuje starší spojka!

• O 3 týdny později...
Odesláno

Hoj mám na 106tce uplně stejný problém. Hlavně mě s..e, že to nedělá pokaždé. Jinak jsem zkoušel na rampě hýbat s těma tyčema (nebo co to je) a krapet promazal ty klouby (nebo jak to nazvat) a krapet se to zlepšilo. Ale prý se do dá opravit posunutím uchycení někde v motoru. Ale krapet by to byla fuška a navíc to není 100%.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...