montyjeg Odesláno 23. leden 2025 Odesláno 23. leden 2025 Zdravím. Koupil jsem nepojiznyho Peugeota 206 s 1.4 16v majitelo přestalo jet. Když zapnu klíček nejde palivové čerpadlo. Odzkoušet jsem ho a je funkční. Jednotka mi píše závadu p1601 napájení ECU. Všechny pojistky jsem vyzkoušel a jsou ok. Děkuji za odpovědi Citovat
montyjeg Odesláno 30. leden 2025 Autor Odesláno 30. leden 2025 Zkusil jsem vymenut BSM v motoru za stejný typ. Závada v ridici jednotce porad stejná. Stále nejde čerpadlo ani jiskra. Poradi někdo po čem jít? Citovat
jarokare Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 Podívej se pod vzduchovej filtr , rozbal ten svazek a zkoukni ho , dost to tam hnije . Citovat
montyjeg Odesláno 30. leden 2025 Autor Odesláno 30. leden 2025 Mám ho rozbalení až cívce od startéru. Nezdá se sowtny ale asi ho vyndal celý ven a budu muset prohlídnout poradne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 @montyjeg člověče, nechceš si vždycky před odesláním ten příspěvek po sobě přečíst, opravit si překlepy a pak teprve ho odeslat?? Máš tu tři příspěvky a normalně u toho musim hodně přemyšlet co jsi tim chtěl říct. Děkuji Moderátor. Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.