caco Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 A uz to asi zacina:myslim mam tu prvy problem. Mal som v nadrzi asi do 1/4 benzinu po natankovani za 1000 Sk pri otoceni kluca do polohy kedy sa zapnu kontrolky ukazoval palivomer normalne (cca 3/4 nadrze) no po nastartovani zacal ukazovat opat 1/4:grr. Po cca 4 nastartovaniach (v priebehu dna) zacal ukazovat normalne 3/4:mrk. Prislo dalsie tankovanie a dalsie a dalsie a stale ten isty problem:grr. Po poslednom tankovani (pred 5 dnami) opat nadrz do cca 1/4 natankovane za 1500 sk (takmer plna nadrz) no tentokrat dodnes ukazuje palivomer iba 1/4 nadrze:grr:grr:grr a stav (rucicka palivomera) normalne klesa (aj na palub.PC mi ukazuje ze mozem odjazdit uz iba cca 160 km). Chlapi poradte co to sakra je:grr. Mam z toho fakt nervy:grr:grr:grr [upravil dne 20.6.2006 caco] Citovat
bladerunner Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 asi zaseknutý plavák v nádrži:myslim Citovat
Smolik Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 určitě bordel v plováku. zvednout sedadlo v zadu za spolujezdcem odevřít nádržý a pokusit se vyčistit plovák, nebo servis taky se mi to stalo dostal jsem ale na záruku druhý kus. jestli to budeš dělat sám hlavně pak dobře nasaď těsnění od víka nádrže. mně to v servise nasadili špatně a stracel jsem naftu. Citovat
caco Odesláno 22. červen 2006 Autor Odesláno 22. červen 2006 Este mi poradte ako a cim vycistit ten plavak:myslim. Nikdy som to nerobil:nevim. Dik a cus. Citovat
berger Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Původně zaslal: Smolik určitě bordel v plováku. zvednout sedadlo v zadu za spolujezdcem odevřít nádržý a pokusit se vyčistit plovák, nebo servis taky se mi to stalo dostal jsem ale na záruku druhý kus. jestli to budeš dělat sám hlavně pak dobře nasaď těsnění od víka nádrže. mně to v servise nasadili špatně a stracel jsem naftu. To sa teda musim na to mrknut - myslel som ze plavak je v nadrzi, ako sa tam chces dostat? Ci je to kus, ktory len do nadrze zasahuje? Nadrz je predsa pevna, nerozoberatelna, nekecas? Ak sa mylim, sorry. Skus hodit nejake foto po strhnuti calunenia a krytov pod sedadlom vzadu. Citovat
JarinoRS Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 jasne ze sa da plavak vymenit, resp. \"odzaseknut\" Citovat
berger Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 akoby si to robil pravidelne kazdy den Citovat
caco Odesláno 22. červen 2006 Autor Odesláno 22. červen 2006 Kluci a klucky:papa, co ste napisali je sice pekne a niekedy aj vtipne (VenaS) ale stale neviem AKO a CIM vycistit ten plavak:myslim. Skuste konkretnu odpoved alebo musim do servisu?. Po pravidelnom citani tohto fora sa mi tam velmi nechce:nevim. Citovat
JarinoRS Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Původně zaslal: berger akoby si to robil pravidelne kazdy den nerobim to kazdy den, ale uz som to mal. a nie len na pezote.no a necudoval som sa, ze sa to da, tot moja reakcia na tvoju ci sa to vobec da Citovat
JarinoRS Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 caco, ked sa zasekne, treba ho \"odseknut\" Citovat
berger Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: JarinoRS Původně zaslal: berger akoby si to robil pravidelne kazdy den nerobim to kazdy den, ale uz som to mal. a nie len na pezote.no a necudoval som sa, ze sa to da, tot moja reakcia na tvoju ci sa to vobec da Joj, no sak sa neondi, sak to sranda, ne? Citovat
Smolik Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Já osobně jsem to nikdy nečistil ale pod tím sedadlem je kulatý plastový kryt když ho sundáš pod ním je velká plastová matice která přitahuje těsnění a modul čerpadla s měřičem . [upravil dne 23.6.06 Smolik] Citovat
JarinoRS Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 berger, sak som ti poslal smajlika, nie? Citovat
ftibor Odesláno 31. červenec 2006 Odesláno 31. červenec 2006 Mal som podobný problém u 406 1.8 v16 r.v.2002. Po natankováni plnej nádrže ukazoval palivomer plnú náddrž. Palivomer dosť rychlo klesal k rezerve. Potom zrazu po otočení klúčom zapalovania ukazoval palivomer 3/4 nádrža. Zase klesl neúmerne rýchlo k rezrve a zase po nejakom dni po otočení klúčom vyššiu hodnotu ako predtým. Tiež so vybral čerpadlo aj s čidlom z nárža anic. Všetko v poriadku. Zistil som, že odpor snímača je dosť malý a som domyslel, že túto hodnotu môže ovplivniť prechodový odpor kontaktov. Prečistil som kontakty konektoru cez ktorý je pripojený snímač a čerpadlo na nádrži ( pod zadným sedadlom ) a od tej doby palivomer ukazuje správne. Je treba prečistiť všetky kontakty čo sa týkajú palivomeru. Môže byť že už píšem pozde ale som toto riešil pred týždňom. Nádrž aj snímač je takej konštrukcie, že tam podla mňa neni čo by sa zasekal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.