kirk11 Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 (upraveno) Ahoj chcem sa spytat ma ktosi problem ze mu vrzga podvozok napriklad na retarderi tak to zavrzga alebo na nejakej nerovnosti ale najviac to pocimut na retarderoch a zda sa mi ze to robi len ked je auto studene . Ide to z predu podla mna ale obcas sa mi zda aj ako keby zo zadu neviem co stym Upraveno 14. prosinec 2024 uživatelem kirk11 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 ahoj, když je to slyšet, musíš to najít , dej do kufru chlapa a rozhoupej auto, to samé vpředu se postaví na pevný díl, třeba horní držák tlumiče atd. a auto rozhoupat--v kanále je pomocník a poslouchá..., houpat v podélném směru a taky v příčném za hagusy atd. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Hima Odesláno 12. únor 2025 Odesláno 12. únor 2025 Ahoj. Mám rovnaký problém s vŕzganím na prednej náprave. Rozhodol som sa na to pozrieť a v mojom prípade je to horné uloženie tlmiča. Neviem či je to nejakou chybou dizajnu alebo je za tým iný dôvod ale uloženie sa zdá byť vyskočené z diery naňho určenej a okolo neho je nadrolená guma. Najprv som skúšal uloženie pritiahnuť imbusom no išlo to len o máličko a viac som sa bál zatiahnuť aby som neodtrhol závit keďže som to robil momentovym kľúčom v ruke (kym mi nepukne zápästie :D). Najprv to pomohlo no asi 2 dní späť znova vyskočilo. Momentálne idem objednávať nové uloženie a hádam to bude fajn. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
kirk11 Odesláno 13. únor 2025 Autor Odesláno 13. únor 2025 Cauko dik za radu . Mne robi aj to ze ked je auto napriklad v garazi ze neni studene tak to moc ani nevrzga ale ak je vonku a studene vrzga to a stale samizda viac Dušan_72 ohodnotil 1 Citovat
Dušan_72 Odesláno 15. říjen 2025 Odesláno 15. říjen 2025 (upraveno) Přítulce prý to dělají taky. V servisu Peugeot mi tvrdí, že je potřeba vyměnit celou tyč stabilizátoru za 7.800,-. Prý jsou ty silentbloky utržené a nejdou vyměnit. Podle nich nejsou dělené, aby je šlo snadno odmontovat a proto se musí vyměnit celá tyč příčného stabilizátoru Je to pravda nebo jdou ty uložení vyměnit bez výměny celé tyče? Na netu je totiž nacházím jako samostatné díly. Upraveno 15. říjen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. říjen 2025 Odesláno 15. říjen 2025 (upraveno) Asi takhle. U některých variant vozidel to může být vyměnitelné, u některých ne (nedávno se tu takhle tuším řešila 407 coupe, že má variantu, kde je to nagalvanizovaný přímo na stabilizátoru). Můžeš si však změřit průměr tyče, porovnat s tím, co lze koupit, a pokud by se to jevilo, že to třeba sedne, tak to prostě ze stabiku odstranit a zkusit tam dát půlený gumy (případně podle druhu jsou i v celku, ale když ji rozpůlíš, houby se stane). Nic tím nezkazíš, jediné co riskuješ, že k těm 7800 penězům přidáš třebas 140 korun za nový gumy, pokud to pomůže, máš naopak 7800 v kapse. Upraveno 15. říjen 2025 uživatelem VojtouNerCZ ozzy56, pavelu96 a Dušan_72 ohodnotil 3 Citovat
Jenda11 Odesláno 16. říjen 2025 Odesláno 16. říjen 2025 U mě (2016) dělené nejsou, byli nepoškozené, takže rozebrali, namazali co šlo, zatím klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.