Honza333 Odesláno 13. prosinec 2024 Odesláno 13. prosinec 2024 Nazdar je tam aktualizace map 17.0.0-r0, žádná novinka ale trvá to nekonečně, mám poměrně rychlý USB Flash musí být nejméně 32 GB, po vložení tě to navede ale při aktualizaci tam běhá jen takový proužek že to probíhá ale neukazuje to jak je to daleko aktualizace, dal jsem to tam celý - nemusí se, tak to trvalo 47 minut ale hlavně nevíš jak je to daleko, prostě klid proběhlo to OK ale je to nekonečný ale vydrž, pokud si pamatuju tak minule to ukazovalo procenta tak člověk věděl že to pracuje ted nic - prostě vydržet. Citovat
hallon Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 Já mám problém dostat to na flešku. Vždy mi to píše, že došlo k chybě. Když se to stalo poprvé, tak jsem koupil novou 256GB a bylo to vpohodě. Teď při poslední aktualizaci už to zase nejde, tak nevím. Kupovat další flešku se mi nechce. Mám to i s navigací a v tuto chvíli bez aktualizace map. Citovat
Zdeněk Slavík Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 Mám stejný problém. Je nějaký návod na aktualizaci map na 3008 r.v. 2019 Zatím jsem nic nenašel aby to fungovalo Citovat
jarokare Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 https://www.peugeot.cz/nabidka/mobilita-a-konektivita/aktualizace-map.html pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
hallon Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 Pokusil jsem se nainstalovat pouze aktualizaci obrazovky, to se podařilo. Potom jsem si znovu stáhnul PEUGEOT UPDATE, ale mapy stejně nešly. Nevím, ještě mne napadlo zkusit instalaci na jiném počítači. Citovat
Honza333 Odesláno 18. leden 2025 Autor Odesláno 18. leden 2025 Já se omlouvám že píšu až ted, jo to se mi taky stalo ,stáhne se to na disk do pc a potom to nechce pustit na flesh, tak jsem to ukončil a stáhnul ty soubory na flesh v počítači né v tom programu od Peugeotu dal jsem to do auta a normálně to proběhlo Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pietro2 Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 Nazdar, včera som aktualizoval software a mapy na Peugeot 3008 GT Line 2018 Softvér dotykovej obrazovky (rádia vo vozidle) (21.08.90.52_NAC-r0) Mapy (28.0.0-r0) Na prvom USB kde som mal nahraté naraz aj software a mapy mi aktualizácia zlyhala 2x v prvej štvrtine na USB 3.0(modrý konektor). Následne som software nahral na USB 2.0 (čierny konektor) a taktiež mapy na druhé USB 2.0 a všetko prebehlo v poriadku. Zmeny v software som nezistil žiadne (možno to odstránilo nejaké chyby na pozadí). Čiže odporúčam radšej pre aktualizácie použiť staršie, pomalšie USB 2.0, ktoré sa mi osvedčilo aj pri aktualizovaní Citroën C4 2017 a radšej rozdeliť na 2x software a mapy. Trvalo to tak asi 1,5hod. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 (upraveno) @Pietro2 jednou to stačí, není potřeba tu mít stejný příspěvek třikrát. Porušuješ pravidla! Upraveno 4. duben 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Honza333 Odesláno 4. duben 2025 Autor Odesláno 4. duben 2025 (upraveno) Nazdar na asi jsi na to kápnul, ono s těma flash je to prapodivný já mám pocit že tam píšou že musím být nejméně 32gb o Usb 2-3 tam není nic ale ono taky záleží jakej na tý flash je typ souborů myslím fat, ntsf oni některý flash neumí třeba fat, já jsem z toho byl taky divokej používám na to Samsung 64gb já nevím jakej to je typ je taková kovová - nerez s tím není problém nevím co k tomu dodat tu mám vyzkoušenou a používám to jen na to. S touhle mám vyzkoušeno že je poměrně rychlá protože jak píšeš tak to trvá nekonečně to je tím usb 2, já plnou instalaci asi 40-45 minut. Samozřejmě určitě nejdřív dáš tu flash formátovat a podle typu tý flash je tam nastavený nějákej typ formátu u některejch to jde měnit některý né, mrkni na to jestli tady není ten problém Upraveno 4. duben 2025 uživatelem Radek Hurvajz Odmazání prázdného místa asi 20 řádků za příspěvkem Citovat
Pietro2 Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 Před hodinou, Radek Hurvajz napsal: @Pietro2 jednou to stačí, není potřeba tu mít stejný příspěvek třikrát. Porušuješ pravidla! Neukazovalo mi, že môj príspevok bol pridaný, tak som ho zadal opätovne. Tak ich jednoducho zmaž! Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
pifpaf Odesláno 2. únor Odesláno 2. únor Zdravím, Poslední aktualizaci map z 3.11.25 mám (bohužel jen) na flash disku a při spuštění v autě to hlásilo opakovaně chybu (poškozený soubor). Nevím jak stáhnout soubor znovu, protože když otevřu na PC PeugeotUpdate, tak to hlásí "Není dostupná aktualizace" Prosím nemáte někdo odkaz na soubor s mapovými podklady, který funguje pro 3008 Hybrid4 (12/2022)? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.