TiborTeam Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Poradí někdo jak postupovat a jaké jsou záludnosti ? Budu mít asi komplet náhradní vůz, úplně stejný, včetně LPG Proštudoval jsem to tady a někteří to zvládli doma Poslední motor jsem měnil před 20 lety u Š 1000 ale tam nebylo tolik hadiček, drátečků a mechanimozečků Citovat
TiborTeam Odesláno 19. červen 2006 Autor Odesláno 19. červen 2006 Please Ani autoservis Vašenda neporadí ? Citovat
Fusion Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Rád bych poradil, ale já to rači dal do servisu a stálo to komplet 5tis. Jinak jestli je to auto fakt úplně stejný, volil bych cestu změny čísla karoserie na úřadu, vyjde to mnohem levněji. Pak interiery si můžeš zkloubit sám... Jinak záludný to ani tolik podle mě není, zřejmě je potřeba všechno odpojit a motor by šel relativně lehce vyndat, místa je tam dost. Citovat
TiborTeam Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: Fusion Rád bych poradil, ale já to rači dal do servisu a stálo to komplet 5tis. Jinak jestli je to auto fakt úplně stejný, volil bych cestu změny čísla karoserie na úřadu, vyjde to mnohem levněji. Pak interiery si můžeš zkloubit sám... Jinak záludný to ani tolik podle mě není, zřejmě je potřeba všechno odpojit a motor by šel relativně lehce vyndat, místa je tam dost. Bohužel, nepočítal jsem , že budu muset kupovat druhé auto :-( Takže finance na servis už nebudou :-( Budu mít 14 dnů volna, tak si můžu doma pohrát. Relativně si myslím taky, že by to šlo ale chtělo by to názor od někoho kdo to dělal. Nic osobního Není to stará dobrá 1000covka kde se odpojili 2 hadice, altík, a káble z rodělovače, vytáhli šrouby, auto odtlačilo a motor zůstal na podložce Citovat
Rebik Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Autoservis Vašenda považuje výměnu motoru v 605 17 let staré za vyhazování peněz, stejně to přehození s olejem a vodou a nějakým těsněním atd. přijde na 5.000 kč a za tyhle peníze můžeš přesně udělat přestavbu....... A plyn je akorát komplikace navíc.... Práce je to jednoduchá, ale........ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.