Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nefunguje ABS....puvodni majitel tvrdil ze abs slape a ja kdyz sem to kupoval, tak sem si ani nezkontroloval kontrolku na abs a pak sem zjistil ze abs nespina.No a kdyz sem pro zapnuti klicku kouknul na palubovku, tak nesvitila ani kontrolka.Asi je blbost se na tohle ptat, pac tam muze bejt tisice moznosti a nejlepsi bude zajet na diagnostiku, ale tak pokud ma nekdo nejakej napad, tak sem s nim:super

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Nefunguje ABS....puvodni majitel tvrdil ze abs slape a ja kdyz sem to kupoval, tak sem si ani nezkontroloval kontrolku na abs a pak sem zjistil ze abs nespina.No a kdyz sem pro zapnuti klicku kouknul na palubovku, tak nesvitila ani kontrolka.Asi je blbost se na tohle ptat, pac tam muze bejt tisice moznosti a nejlepsi bude zajet na diagnostiku, ale tak pokud ma nekdo nejakej napad, tak sem s nim:super

Sice, nevím, co máš za rok a tak, ale podívej se pod kapotu, jetli tam máš jednotku na ABS, pak se podívej na brzdy, jeslti tam máš snímače...

Pak na pojistky a nakonec na tu žárovičku...

Odesláno

Mam to r.v. 1998 a ridici jednotku abs tam mam....bylo to bourane a ty kabely jsou videt ze je nastrkali kde se to dalo jen ne kudy patrej.JInak mel sem kola dole a senzor byl vsude zda se neporuseny a abs nespinalo ani na sterku, kdyz sem to zaslapl a ta kontrolka taky nesviti.Na pojistky......to je dobrej napad se kouknout no, ale ja sem to zatim moc neresil, pac na tom sou jine mouchy ktere potrebuju vyresit drive, tak ze sem to az tak dalece nezkoumal.Ale dikky za rady :super

Odesláno

Taky bych kouknul na pojistky.Kamos kdysi kupoval 405 a chlapik mu dal slevu 10 000.- kvuli tomu,ze nefungovalo ABS. Pak na to doma mrknul a zjistil ze je spatna pojistka,kterou koupil za 10 kč a bylo.....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...