ChouLu Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 V jakym rozliseni PP2000 bezi? premyslim o 10\" EEE nebo Acer Aspire One Citovat
michal 307 sw Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Ahoj kdoby byl ochotný my objednat činu lexia 3 za příplatek totiž nemám skušenosti z paypal. [upravil dne 2/8/11 od michal 307 sw] Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Tak zatim mi neprislo ani cislo baliku v Eshopu je napsano stale Processing a nikde nic o vikendu si asi nepohraju Citovat
Andy22 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Tak toho bych se taky bál, škoda, že to neposílají na dobírku Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Ja nakupuji ze zahranici vcelku casto a za vcelu vysoke castky (az 50tis mesicne) ale vetsinou na to nepospicham, protoze mam doma zasoby,tak to nechavam posilat letecky (air mail) vetsinou to tady tak za 10-15 prac dnu je, zatim jsem nemel problem, jen ted mi chybi jedna zasilka asi za 2ku. ale uz to resime s prodejcem a samozrejme jako vzdy k me spokojenosti Ne ze bych se bal,spis premyslim co budu delat o vikendu,kdyz jsem si planoval tuhle hracku.. asi zase lakovat a lakovat Citovat
Andy22 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Tak pokud se domluvíš, tak máš vcelku výhodu. To já bych teda strach měl, i když bych takovou hračku taky chtěl No ještě jsem ze zahraničí nenakupoval, takže bych byl jak na trní. Ale pokud si někdy založím účet, tak to taky zkusím. Citovat
h4wk3y Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 ja ji mam \"doma\".. DHLko uz me 2krat nezastihlo... zitra mi to snad hodej do prace, tak jsem zvedavej, az ji napichnu... Kruci, jeste jsem si zvpomnel, ze musim asi nahodit XPcka, co ... To s emi nechceeee [upravil dne 3/8/11 od h4wk3y] Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 TO andy22: Taky jsem se poprve bal To jsem si kupoval myš k PC za 60kč pak me to zacalo bavit a rozjelo se to TO h4wk3y: nebo virtualko v sedmickach taky me to stve Citovat
h4wk3y Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 ja jedu na OS X... virtual by se dal, ale to to radsi hodim na primo.... virtualy moc nemusim... jen doufam, ze v tom baliku nebude cinska cihla ... Citovat
kutil1 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Program je v 5 jazykovych mutaciach ak sa nemylim a teda aj cestine.... [upravil dne 1/8/11 od Marcel00] Ještě mám dotaz - dá se to nainstalovat na Win7? Citovat
Přema Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Nedá . kdyby sis přečetl 5 příspěvků nad tebou tak se neptáš.....¨ Citovat
kutil1 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Nedá . A dá se to nějak udělat - třeba dodatečně rozdělit disk a nainstalovat ještě XP a před bootováním vybrat buď Win 7, nebo XP? Citovat
Y2K Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 to samozrejme ide...ale delit disk a tak to uz je ina kapitola, proste na to treba XP Citovat
Přema Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Tak .....ptal sem na W7 tak sem ti odpověděl........ Citovat
kutil1 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 to samozrejme ide...ale delit disk a tak to uz je ina kapitola, proste na to treba XP Dík za odpověď. Sice je to jiné téma, ale souvisí to s dia, když většinou na noteboocích jsou už nainstalovány Win 7. Tvoje odpověď mne inspirovala, tak jsem pohledal a prý to jde dle tohoto odkazu: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=1864&t=1097544 Možná to bude zajímat i jiné. Pokud by měl někdo něco lepšího a nechtěl to dávat do tohoto vlákna, tak jestli mohu poprosit na soukromou zprávu. Dík. Citovat
Y2K Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 nainstalovat 2 systemy na 2 particie hadam neni problem Citovat
kutil1 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 nainstalovat 2 systemy na 2 particie hadam neni problem Přistát na Měsíci od roku 1969 také ne, ale všichni to neumí. Citovat
Y2K Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 jaaaj...ja ze to vies tak to sorry ale v podstate staci spravit 2 particie, na jednu nainstalovat XP a znova spustit instalaciu 7 na druhu particiu a je to ono sa to spravi vlastne same len treba vediet kde klikat a co potvrdit Citovat
kutil1 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 jaaaj...ja ze to vies tak to sorry ale v podstate staci spravit 2 particie, na jednu nainstalovat XP a znova spustit instalaciu 7 na druhu particiu a je to ono sa to spravi vlastne same len treba vediet kde klikat a co potvrdit No já to v 18:55, když jsem se ptal, ještě nevěděl. Díky Vašim radám to už vím, kdybych se neptal, tak bych to cpal na win 7 a byl potom zklamaný. Zkusím to, protože dia mi přijde. Snad mi poradíte, když budu v koncích, bývám tam velmi často. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.