Y2K Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 uz pochopte ze funkciami je \"original\" a \"cina\" uplne to iste... a nie teda iba funkciami, ono to je to iste, takze to pojde bez problemov Citovat
straki007 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 uz pochopte ze funkciami je \"original\" a \"cina\" uplne to iste... a nie teda iba funkciami, ono to je to iste, takze to pojde bez problemov Jasne jasne.Nakupujte. Stejna cena stejna kvalita stejna prenosova rychlost stejne funkce.........proste original(nintendo:D ) Citovat
Y2K Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Ja teda neviem...ale uz sa to tu par krat preberalo. Ked sa to rozoberie (vraj) je to to iste. Mal som moznost skusat \"original\" aj \"cinu\" sucastne a ziadne rozdiely som nebadal. Ani vo funkciach ani v rychlosti, v podstate v nicom co sme robili. Jasne ze nie vsetko sme skusali ako nahrat novy soft a tak. Ale ako nahrada za \"napichnutie\" servisom je to dostacujuce si myslim. PS: ja to tu nijak neobhajujem alebo co...iba vravim svoje skusenosti Citovat
straki007 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Jasne rozumim. HW je myslim stejne,no SW ani z daleka.A ani SW klice a protokoly. Cteni a mazani samozrejme staci.Mereni parametru jeste zvlada.Nacteni a nakodovani klicu konfugurace a zapisovani jednotek muze padnout.Delal jsem par kousku BSI a EDC15 po malem neuspechu s cinou. Proto doporucuju jenom na cteni a mazani.Ale taky pro dobrodruhy...... Citovat
Y2K Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 ...A ani SW klice a protokoly. Cteni a mazani samozrejme staci.Mereni parametru jeste zvlada.Nacteni a nakodovani klicu konfugurace a zapisovani jednotek muze padnout... ano ano...s tymto samozrejme suhlasim Citovat
straki007 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Jako nic proti tomu nemam alespon mi ta china dava vydelat z casu na cas.Kdyz donesou padlou BSI a pak musi cele auti.Snad tri kluci to nechali hned na inzerat prodat. Njn.Americke komponenty ruske komponenty---vsecko taiwan Citovat
marlet Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 daju sa s tym cinanom robit rozne nastavenia, ako je napr: aktivacia denneho svietenia (nemyslim senzor na rozsvietenie svetiel ked je tma) , sparovanie noveho radia s autom a podobne... ??? Citovat
jofo Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Da. Niekto pise ze sa da skoro vsetko ako s originalom, ale niekto este nenapisal v com je teda rozdiel. Co sa neda s cinou a originalom ano? Citovat
straki007 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 si precti prispevky ode mne ktere jsou vyse. Citovat
bajza206 SW Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Da. Niekto pise ze sa da skoro vsetko ako s originalom, ale niekto este nenapisal v com je teda rozdiel. Co sa neda s cinou a originalom ano? komu není rady tomu není pomoci :bacha:bacha Citovat
jofo Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Straki. Prepac az teraz som si cital. Uz mam jasno. Citovat
bazant Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 potřeboval bych poradit jak nastavit denní svícení pomocí PP2000. Většinu věcí co jsem potřeboval jsem našel na peugeotdata,ale tohle ne....poradí mě někdo??? Citovat
Přema Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 BSI-funkce volitelná zakazníkem-osvětlení-denní světla a dej přítomno Citovat
marlet Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 ...mam moznost zohnat tie cinske kable za cenu 3000/ks v pripade ze by som kupil minimalne 5ks (finalna cena vc postovneho). Takze ak by mal niekto zaujem o ten kabel tak dajte vediet... ilustracne foto: http://www.uuctech.com/Products/Lexia-3-Citroen-Peugeot-Diagnostic-Tool.html Citovat
straki007 Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 Jak to vsichni prodejci hezky foti jenom z te strany jak je emblem PSA. Nikdo neofoti stitek s carovm kodem a HW+SW klicem........ Citovat
bajza206 SW Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 Jak to vsichni prodejci hezky foti jenom z te strany jak je emblem PSA. Nikdo neofoti stitek s carovm kodem a HW+SW klicem........ No a hlavně to CD se softem jak je popsaný ručně popisovačem taky mluví za své PROFESIONÁLNÍ ORIGO SADA:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale jinak mam doma taky takovou:aut Citovat
Vítek1 Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 ...mam moznost zohnat tie cinske kable za cenu 3000/ks v pripade ze by som kupil minimalne 5ks (finalna cena vc postovneho). Takze ak by mal niekto zaujem o ten kabel tak dajte vediet... ilustracne foto: http://www.uuctech.com/Products/Lexia-3-Citroen-Peugeot-Diagnostic-Tool.html ja beru obzvlas kdyz jsi z Brna! Citovat
straki007 Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 Kluci zlati boubelati.Neuverite ale ted jsem dokoncil \"padlou\"407. Kluk si nejdriv bloknul RT3 (oprava 2tis) A nestacilo mu tak k tomu si \"aktualizoval\"soft v jednotce motoru(oprava 3000 tis) Vsechno pomoci \"origo\"kabelu od sikmookych. Takze kdyby neco tak vite kam se obratit:D:D:D Citovat
Vítek1 Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 no jenze u nas v Brne neni zadnej sikovnej diagnostik (nebo o nem nevim) a na mrknuti do hodnot a smaznuti chyb to snad stacit bude ne? popripade na prepsani velikosti kol v ABS Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.