Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem ! Mohu potvrdit diagnostiky.com, slušné a rychlé jednání ! Kupoval jsem to u něj přes Aukro a po zaplacení jsem mu poslal potvrzení z banky. Ve středu jsem platil, v pátek jsem měl doma diag ! V sobotu instalace a testy .... funguje 100%

Přemo, promiň :D Na srazu máš u mě pivo ;) Pak probereme podle čeho poznáš která je čína :cool:

Diagnostiky.com k tomu dávají kompletní štítky kde je SN i Made in France :mrk

Odesláno
MichalB. Zohnal som ten prevodnik, vymenil a isla par dni. Potom zas to iste. Tak som to potom reklamoval s tym ze chcem uplne novu dosku. Ked to prislo nazad, tak som to hned predal a kupil inu.

Normalne isla a pri nastavovani budikov len cely komp zatuhol, takze restart a potom to uz diagnostiku vobec nenaslo. Skusil som to preinstalovat, ale vobec nic. Stat sa to pri nejako update riadiacej dosky tak mam zarobene.

A co je teda lepši to koupi tady s 12měsični zarukou nebo z činy skoro o pulku levnějši? A odkud si koupil tu druhou?

Odesláno
Ahoj všem ! Mohu potvrdit diagnostiky.com, slušné a rychlé jednání ! Kupoval jsem to u něj přes Aukro a po zaplacení jsem mu poslal potvrzení z banky. Ve středu jsem platil, v pátek jsem měl doma diag ! V sobotu instalace a testy .... funguje 100%

Přemo, promiň :D Na srazu máš u mě pivo ;) Pak probereme podle čeho poznáš která je čína :cool:

Diagnostiky.com k tomu dávají kompletní štítky kde je SN i Made in France :mrk

Nevím proč bych měl mít u tebe pivo........až s tím budeš dělat profesionálně tak potom poznáš co je čína a origo.......na to vaše čtení a mazání vám stačí i nějaký taiwan...... jestli si myslíš že mě nasereš tak si naomylu.......

A máš zaplacenou komerci že máš dia v podpisu???? NE

[upravil dne 24-1-11 15:38 Přema]

Odesláno

Uz se perou!!!

Uz se perou!!!

Tady je porad co cist..

Napada mne ale jedna vec.

Si musim doplnit do podpisu jeste diagnostiku kterou mam.

Takze kluci VAG,KTS,za chvili i DDT2000 a diag park se bude mozna rozmnozovat.....

Odesláno

Až se tu někomu podaří něco na autě zkurvit( to vám samo že nepřeju ) a bude to nějakou špatnou deskou v interface tak tu potom nebrečte.....

Stačí si přečíst toto z Zasláno 24-1-11 v 10:10 od Jofo Cituji:

MichalB. Zohnal som ten prevodnik, vymenil a isla par dni. Potom zas to iste. Tak som to potom reklamoval s tym ze chcem uplne novu dosku. Ked to prislo nazad, tak som to hned predal a kupil inu.

Normalne isla a pri nastavovani budikov len cely komp zatuhol, takze restart a potom to uz diagnostiku vobec nenaslo. Skusil som to preinstalovat, ale vobec nic. Stat sa to pri nejako update riadiacej dosky tak mam zarobene.

Odesláno

Přemku, tohle mi je jasné. Než jsem to objednal, tak jsem prošel vše o diagnostice, hlavně tvoje zlaté rady ! Těch si cením !

Vím, že se může poškodit ŘJ motoru anebo BSI ! To mějte na paměti všichni !!!

Ale ruku na srdce ... kdo pracuje s PC profesně jako já, tak víme, že většinu selhání způsobí uživatel anebo Mrkvosoft :D

A hádat se s tebou nechci, budu potřebovat ještě tvoje rady :D

Odesláno

Hmmmmm.......moje rady????? Já už na to rezignoval....... a to že máš s podpise dia pro vlastní potřebu je uplně to samé ........ prostě dáváš všem najevo že ji máš a vo to go.....tady se za to platí........

tímhle:\" Přemo, promiň:D Na srazu máš u mě pivo ;) Pak probereme podle čeho poznáš která je čína:cool:\"

se mi vysmíváš že já mám origo a ty čínu a já ti mám radit???????

[upravil dne 24-1-11 20:07 Přema]

Odesláno

Ty mě štveš :( ABS mám taky .... nemám to vymazat ? :D Udělám poslední úpravu :-)

Mimochodem, jsem se ti omluvil za to, že jsem původně chtěl přijet za tebou na diag, co jsme na podzim řešili přes SZ ...

A fakt jsem chtěl probrat podle čeho jde poznat rozdíly ....

... ukončuji debatu ....

Odesláno

Jak dlouho vam to nejdyl vydrželo? Nebo tam furt měnite součastky a posilate na reklamace ? Když tak koukam že se na tom furt něco sere,je tu někdo komu to fiči furt bez problemu ?

[upravil dne 25/1/11 20:43 Michal.B]

Odesláno

No ono sa to zas az tak neserie. Co viem tak tu z klubu sa to posralo 3 ludom vratane mna. Zas az take hrozne to nie je, ale viem o par ludoch a tych je viac co poriesili dosky na autach diagnostikou, ale neviem kolko bolo toho sposobene cinskou replikou a kolko neodbornym zasahom pocas programovania atd..

Tazko povedat. Chlapci by vedeli mozno viacej porozpravat o tom ako sa odvaluju dosky diagnostikou.

Ja mam jednu od vedla z citroenu, ktoru maju kupenu ako original, ktoru normalne pouzivam. Ked som porovnal dosky teda hardware tak boli navlas rovnake, rovnake osadenie a este aj hodnoty odporov boli rovnake. Ale neviem zarucit aka trieda suciastok bola pouzita v tej cine. Myslim tym s akymi toleranciami.

Takze je na kazdeho uvazeni s cim a do akej hlbky polezie s diagnostikou do svojho auta. Ono je jednoduche zmazat chybove hlasenie, ale odstranit chybu uz moze odstranit len ten kto ma skusenosti par rokov.

Odesláno
No ono sa to zas az tak neserie. Co viem tak tu z klubu sa to posralo 3 ludom vratane mna. Zas az take hrozne to nie je, ale viem o par ludoch a tych je viac co poriesili dosky na autach diagnostikou, ale neviem kolko bolo toho sposobene cinskou replikou a kolko neodbornym zasahom pocas programovania atd..

Tazko povedat. Chlapci by vedeli mozno viacej porozpravat o tom ako sa odvaluju dosky diagnostikou.

Ja mam jednu od vedla z citroenu, ktoru maju kupenu ako original, ktoru normalne pouzivam. Ked som porovnal dosky teda hardware tak boli navlas rovnake, rovnake osadenie a este aj hodnoty odporov boli rovnake. Ale neviem zarucit aka trieda suciastok bola pouzita v tej cine. Myslim tym s akymi toleranciami.

Takze je na kazdeho uvazeni s cim a do akej hlbky polezie s diagnostikou do svojho auta. Ono je jednoduche zmazat chybove hlasenie, ale odstranit chybu uz moze odstranit len ten kto ma skusenosti par rokov.

Tak pokud se s diag dělaji jen testy,popřipadě mažou chyby atd.tak by se nemělo nic odvařit pokud se tam nebudou dělat nějake změny?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...