Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Už sem to nevydržel.......

Tak drahý????????Jako že 5000,- Kč je moc???? Přistan na zem....Je to čína....Origo stojí několikrát více , to je potom drahý....Si kup VW tam budeš mít VAG za 400,-Kč:grr:grr:grr:grr

A tohle je kus kábla?????????????????

[upravil dne 12-1-11 20:57 Přema]

Pianko...:) ja som do teraz neprichadzal s niecim takym do kontaktu :)

Pokial s tym niekto pracuje denne a vie to vyuzit tak to nieje vela .... ja som zistoval kvoli tomu ze v servise chcu odo mna za vymaz chyby 20 eur pritom viem ako sa takato chyba vymazuje (otazka 10 minut :))

Takze pre bezneho cloveka neviem ci je to az tak vyuzitelna vec. Alebo sa mylim?

VAG neviem co znamena, ale preco je to vo VW take lacne?

Odesláno

no nevím,teda co jsem pročetl,možná mě opravíte,ale na to jakej je rok,tak aby to chodilo jenom pod XP a ne pod Vistou a W7,tak to by se mi nechtělo přeinstalovávat PC nebo NB.

V těch aktualizacích co vydávají by také mohl být nějaký fix na ty systémy.

Odesláno

Jenomže tohle je diagnostika pro profi origo servisy a tam tento počítač(NB) mají jen na tento program a nepoužívají ho na něco jiného.........určitě ACTIA nepočítá s tím že to ťamani skopčí a budou to houfne prodávat....takže proč na jiný OS ???????

Odesláno

Tak jsem na tebou uváděnou stránku koukal, ale buďto jsem blbej nebo úplně slepej, anebo jsem něco nepobral ... :mad:

Není tam uvedena cena ani možnost přímýho nákupu, jen tam píšou, že akceptujou platbu přes PayPal. Je nutný jim napsat, že to chceš a oni ti pak sdělej, kolik za to chtěj??? Nebo to funguje jinak? Už na ty jejich stránky čumím asi půl hodiny, ale ani cenu ani možnost zakoupení tam fakt nevidím.

Můžeš prosím přiblížit vlastní postup nákupu a kolik tě to vůbec stálo? O nákupu diagnostiky taky uvažuju, protože když si vzpomenu, kolik jsem za diag už dohromady nechal v Peugeotu (a pravděpodobně ještě nechám), tak mi tohle přijde jako slušná alternativa.

Díky za info.

Odesláno

Už jsem na ten tvůj odkaz koukal, když jsem tenhle thread celej prolejzal, dával jsi ho už někdy na předchozí stránce, možná o fous dřív. Ještě ten nákup proberu se svým servisákem a asi to zkusím vzít taky odtud. Ale dřív než za tejden za dva to asi nebude, zmizel teď na dovču a nevím přesně, kdy se vrací.

Takže kdybys to náhodou doma měl dřív a testoval, poděl se o zkušenost ... :papa

Odesláno

Ak to posielaju DHLkou tak ver tomu ze budes musiet zaplatit este aj clo cca 21 euro. Moze sa stat ze akurat tvoju zasielku si neoveria, ale na 98 percent skor ano. Aj ked sa uvedie cena na krabici do 27 euro tak to otvoria a kuk. Pozru do databazy ze co to ta lexia je zac a tam im vybehne priemerna cena a podla toho urcia clo. Mozes potom akurat povedat ze ty si zato zaplatil tolko a tolko a to musis potvrdit bud uctom z paypalu a podla tej ceny ti vyrataju nove clo.

Ja len tolko aby ste neboli prekvapeny.

Ak by si si to objednal z niektorej europskej stranky tak tam sa clom nezoberaju.

Odesláno

clo sa plati za tovary v hodnote viac ako 150€.

ak by si mal prehlad o tom tak by si vedel ze nikto neposiela

tieto cinske lexie z europy ale priamo z honkongu a v tom

pripade je jedno ci si to kupis priamo cez ebay.uk, .at, .cz... alebo z honkongu,

nakolko je dolezita adresa odosielatela a nie portal cez ktory si to objednas.

Takze clo by ti vyrubili tak ci tak, a je jedno ci ti to pride klasickou postou alebo DHL,

je to uplne jedno, lebo cez colnicu to prechadza vzdy a vsetky baliky a zasielky z 3-ich krajin.

V tomto pripade je to irelevantne, nakolko ako vravim clo+dph sa tyka poloziek za uhradu

v hodnote viac ako 150€vratane postovneho. :papa

ked bude treba, doklad z paypal im bez problemov poskytnem, a po dalsie, tieto zasielky sa

posielaju ako gift. Prisli mi baliky ktore isli cez colnicu aj v hodnote vyssej a sucej na preclenie,

cca 300€ takze sa mozu na nejaky kabel vykaslat.

Kupujem z ciny pravidelne, takze o tom nieco viem ;)

ak by si chcel aj znenie zakona ES na prestudovanie, povedz rad ti poslem, ale verim ze to ovladas.

ale toto forum je o inom ako i tato tema. takze :papa.

Odesláno

No neviem ci je to 150 euro. Mozno od noveho roku. Ale doteraz to bolo co mi povedali na colnici 27 euro. Ja som uz par krat tak musel zaplatit clo a nie som sam z tohoto fora kto to musel zaplatit. Tot moja skusenost.

Ak si objednam nieco z nemeckeho ebay a je tam napisane krajina odosielania nemecko tak to nikoho nezaujima ci ten tovar isiel z afriky alebo odkial. Pokial je tam napisane ze krajina odosielania je honkong tak to je ina vec.

Odesláno

V Cechach je to 150 euro porad, skonci to az ted v dubnu. Mej jsem uz cca 30 zasilek mimo EU a nikdy mi nic nekontrolovali. Jednou jsem mel uvedenou cenu vyssi nez 200 usd a chteli po me clo. Tak jsem pouze poprosil dodavatele aby mi poslal mailem fakturu na nizsi castku a to jim stacilo a nakonec jsem zadny clo neplatil.

Odesláno
...co mi povedali na colnici 27 euro...

dph bolo od 22EUR a dph+clo bolo od 120EUR. Tot sa zrusilo a plati skoro 2roky dph + clo od 150 eur. Takze colnici ta pekne odzubali, alebo nepoznaju zakony...

V nariadeni EHS c. 918 z r. 1983 je uvedene:

Kapitola \"Oslobodenie od dovozneho cla\", clanok 27: \"Tovarom nepatrnej hodnoty\" je tovar, ktoreho uhrnna hodnota nepresahuje 22 ECU na jednu zasielku.

Toto nariadenie bolo teraz zmenene nariadenim rady ES c. 274/2008:

Clanok 1, bod 3.: V clanku 27 sa hodnota 22 ECU nahradza hodnotou 150 EUR.

No a v nasom zakone o dani z pridanej hodnoty c. 222 z roku 2004 v paragrafe 48 (Oslobodenie od dane pri dovoze tovaru) sa pise v bode 2: Tovar, ktory je prepusteny do colneho rezimu volny obeh s oslobodenim od cla podla osobitneho predpisu, je oslobodeny od dane, ak ide o zásielky nepatrnej hodnoty (odsek b). Pod osobitnym predpisom sa mysli nariadenie EHS c.918/83.

T.j. podla nariadenia EU je tovar nepatrnej hodnoty (150 eur) oslobodeny od cla a podla nasich zakonov su tie iste zasielky nepatrnej hodnoty oslobodene aj od DPH.

vot vsjo... :xvul

[upravil dne 16/1/11 21:57 Marcel00]

Odesláno

v piatok rano pri ceste do prace,sa mi rozsvietila kontrolka diagnostiky vozidla, pri odpojeni a zapojeni baterie prestalo svietit kontrolne svetlo,chcel by som vediet ci je potrebne zajst do servisu alebo staci taky reset obcas?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...