Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jop. Ze to bylo pichle na diag. s tim ze se nejspis smazal soft v BSI nebo nevim kde. Kazdopadne mi tam delal prostrednika chlap z kancelare. Takze zitra se pripadne zkusim zeptat jestli bych mohl mlulvit primo s technikem a nejak to s nim probrat...Uprimne receno nechci menit BSi :(

Odesláno
Původně zaslal: ares_406

NO uvidim jak to dopadne jeste. Kadopadne kdyz se mi nepodarilo tam stahnout novy, tak mi nic jineho nezbylo a odtahl jsem auto do Peugeotu, tak uvidim co mi zitra reknou. Dnes mi tam tvrdili ze nekomunikuje jednotka pod palubovkou s jednotkou u motoru ze je nejspis v haji.. To mi rekli. Dle meho nazoru je jen vygumovana jak mi PP2000 napsal mazani flash pameti. Prej prekontrolujou kabely atd.. NO kazdopadne jsem pekne na sebe nasranej ted

sorry za OT za kolik je naprodej Diagnostika:aut

Odesláno
Původně zaslal: bajza206 SW

Původně zaslal: ares_406

Jako jestli ji ted prodam jo? :D

no třeba je zakletá :D

Jestli je nebo není to nevím. Nemám jí ani týden. Kazdopadne Pegina už je doma a zase vrčí. Nakonec se tomu technikovi tam dostat povedlo a byl opravdu smazaný software rizeni motoru. Tak ho tam nahral a je to vyřešené.Sice jsem měl v plánu peníze co to stálo vložit taky do auta, ale trochu na něco jiného. Každopádně jsem ponaučený a už budu čistě jen načítat :roker

Odesláno

Pánové.....s PP2000 velmi opatrně.......stačí jeden chybný krok a je všechno v háji(není cesty zpět)......PP2000 není nikdy dělané pro koncového uživatele ale pro servisy a ti chodí na mnohadenní školení jak se co a v jakém autě dělá.......tudíž je velice pravděpodobné že takových případů s protrhnutím číny na trh bude jenom přibývat.......velmi pečlivě čtete co planet na monitoru píše co se může a nemůže stát a ne jen bezhlavě mačkat ENTER

Odesláno

PP2000 je mocný nástroj a podle toho se s ním musí zacházet. Stačí chvilka nepozornosti a je škoda za tísíce nebo spíše za desetitisíce. I když už ho mám více než půldruhého roku, tak jsem velice opatrný. Na flashování si netroufám. Jedině že by nešlo co zkazit. Stačí malý výpadek napájení a je konec. Když vidím, jak se tady PP2000 houfně nakupuje, tak se nedivím, že budou problémy. Člověk, který nemá zkušenosti s elektronikou, výpočetní technikou a diagnostikou (tím nemyslím jenom u Peugeotu, ale všeobecně), se může snadno dostat do velkých problémů. Tím se nechci dotknout člena ares_406, možná měl jenom smůlu, ale říkám pánové, velice opatrně.

[upravil dne 31/7/10 HonzaZ]

Odesláno

Prosim niekoho skuseneho s dia lexia/pp2000 kto by mi pomohol rozbehat ten kabel, robi problemy s ktorymi si neviem pomoct, pricestujem podla moznosti v ramci svk,a celej moravy,

vopred diki

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

PP2000 je mocný nástroj a podle toho se s ním musí zacházet. Stačí chvilka nepozornosti a je škoda za tísíce nebo spíše za desetitisíce. I když už ho mám více než půldruhého roku, tak jsem velice opatrný. Na flashování si netroufám. Jedině že by nešlo co zkazit. Stačí malý výpadek napájení a je konec. Když vidím, jak se tady PP2000 houfně nakupuje, tak se nedivím, že budou problémy. Člověk, který nemá zkušenosti s elektronikou, výpočetní technikou a diagnostikou (tím nemyslím jenom u Peugeotu, ale všeobecně), se může snadno dostat do velkých problémů. Tím se nechci dotknout člena ares_406, možná měl jenom smůlu, ale říkám pánové, velice opatrně.

[upravil dne 31/7/10 HonzaZ]

Přesně tak a nemusí jít vždycky jen o flashování,ono i pokusy o některé nesmyslné konfigurace nemusí pokaždé dopadnout ;) Taky jsem z počátku experimentoval,tak vím o čem mluvím,po pár letech téměř denního používání jsem už v některých věcech mnohem opatrnější.Nezapomeňte že OE servisy mají za sebou obrovské zázemí,technickou podporu,školení,různé přípisy,pomoc při řešení problémů atd... Používám i různé další OE diagnostiky a když to porovnám , tak PPS i Lexia je velice pěkně zpracovaná ,přehledná i rychlá ,naproti tomu ,těch nápověd, vysvětlení problémů a návodů je v průvodném software docela minimum.Takže těm co to včera dorazilo z číny ,doporučuju zpočátku hledat spíše zaručené informace než zbrkle klikat;)

Odesláno

Tak na doporučení jednoho člena peugeot clubu se tedy ptám i zde. Nenajde se nejaký šikula nebo lepe řečeno fanda který by mi napíchl mou 307čku na diag a je z okoli Ostrava, Havířov, Karviná apod.???? Nekdo kdo by poradil, mel na me i vice casu a bylo to takove osobnejsi nez v nejakem servise???? Taky kdyby to treba bylo i levnejsi, byl bych opravdu vdecny. Jsem 3 mesice starym majitelem 2003 a mozna by bylo treba tam nejake veci doladit nebo minimalne zjistit.. Diky za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...