janou Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Skús načítať samotný motor ,malo by sa to dať. Mal som ten istý problém s 407. Celkový test nenašiel počitač motora. Citovat
Přema Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Poctivě tohle čtu a čemu se divíte když máte čínu......že budou všechny šlapat na 100%......??? Vůbec se divím že tím lezete do auta a snažíte se něco načíst.......načíst ještě možná budiš ale až něco budete chtít změnit(konfigurovat) tak aby jste se potom nedivili.....už sem o pár čínách slyšel co udělaly ale člena nebudu jmenovat...... Citovat
peugeot09 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Všichni víme, že se to netýká jenom diagnostik, ale obecně, čínských plagiátů. To jen čecháček si myslí, že koupí čínu za zlomek ceny originálu a s ostatníma tak vy**be. [upravil dne 14/6/10 peugeot09] Citovat
HonzaZ Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 To se stává např. u 406ek MUX, že nejde přímo z komplexního testu načíst např. BSI. Pokud dáš test jednotlivých počítačů tak se do toho dostaneš. Nesmí se člověk hned vzdávat. Musí se trochu bádat. Citovat
Přema Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Toto se stává u 406tek 99-00 ale ne u 02 ...... Citovat
HonzaZ Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Nevím, ale v 90 % je problém v obsluze. Čína nečína, většinou šlapou dobře, ale musí se v tom člověk trochu orientovat. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Tak to ti musím Přémo oponovat. Speciálně se mi stalo, že jsem nenačetl BSI na 406ce z r. 2003/4 v komplexním testu. Hlásilo to závadu komunikace. Po přechodu do testu jednotlivých počítačů jí to načetlo a šlo dělat vše včetně konfigurace. Citovat
Přema Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Tak to je asi tou čínou....:D:D ber to ve srandě.... Citovat
kodajz Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Hraju si s tím už druhý den, zkouším vše. Test najednou i jednotlivě a nejde to. Jinak vše jde, konfigurovat můžu BSI. Kdybych to neměl napíchlé na origo aneviděl, že to jde, myslel bych si že může být závada na autě v komunikaci. že by ta čína byla špatná jen na půl? Citovat
filas1 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Třeba nejde komunikace kabelu po k-line, jde jen can-bus. Citovat
Xantik Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Kdo ví odkud pochází ta tvoje:aut:D Věř tomu, že i ta neokopírovaná pravá ACTIA je vyrobena v číně a kdoví jestli ne tou stejnou fabrikou. Dnes Čína vyrobí vše podstatně laciněji i při stejné kvalitě. Citovat
kodajz Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Původně zaslal: filas1 Třeba nejde komunikace kabelu po k-line, jde jen can-bus. je to možné? Citovat
Přema Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Původně zaslal: Xantik Původně zaslal: HonzaZ Kdo ví odkud pochází ta tvoje:aut:D Věř tomu, že i ta neokopírovaná pravá ACTIA je vyrobena v číně a kdoví jestli ne tou stejnou fabrikou. Dnes Čína vyrobí vše podstatně laciněji i při stejné kvalitě. Jenže já s ní za cca 2 roky neměl žádný problém ani při aktualizacích atd. a jak vidím co čína nenačte a přitom origo jo....no tak nevím......při konfiguraci nějakého pc bych se hodně bál....cesta zpět už totiž není...... Citovat
Xantik Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Já jsem odvážnej a dělal jsem i konfiguraci už u několika aut a bez problémů. Měl jsem i tu čínu rozdělanou a koukal jsem na střeva, jsou v tom samý značkový součástky, žádnej šunt. Citovat
HakTac Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Jo a ty značkový součástky se vyrábí v číně :-D prostě klasika dnešní doby. Koupím si ručně vyřezanou sošku na moravě na památku a doma zjistím, že je tam cejch made in china :-) Citovat
kodajz Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Původně zaslal: filas1 Třeba nejde komunikace kabelu po k-line, jde jen can-bus. Teď mě napadlo, když nejde připojit bráchova P306 TD rv 98. Tohle auto je ještě staré a komunikace by měla běhat po jiném než CAN protokolu kterým se připojuje moje BSI na Partnerovi. (nevím jestli jsem to přesně napsal, jsem nováček) Citovat
h4wk3y Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 panove tohle je uplne bezna vec... Actia si v cinske fabrice objedna 100 000 kusu diagnostiky, doda podklady atd... Cinska fabrika bud X desitek kontejneru \"ztrati\" (= rozumej - preproda nacerno) a nebo linka vyroby danych 100000kusu a pote se linka nerozebira, ale maka jeste par \"dni\" navic a to se proda nacerno.... naproste stejne soucastky... Jen se treba prestanou ryt vyrobni cisla ci neco podobneho.... Nemejte falesne iluze, ze prava Actia si vede zaznamy, kde je za kazdou jednotku po cely cas vyroby odpovedny jeden clovek ci neco podobneho Citovat
filas1 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Původně zaslal: kodajz Původně zaslal: filas1 Třeba nejde komunikace kabelu po k-line, jde jen can-bus. Teď mě napadlo, když nejde připojit bráchova P306 TD rv 98. Tohle auto je ještě staré a komunikace by měla běhat po jiném než CAN protokolu kterým se připojuje moje BSI na Partnerovi. (nevím jestli jsem to přesně napsal, jsem nováček) Jasně. přesně to jsem myslel, u starších vozidel je komunikace přes k-line. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.