Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja som preinstaloal vcera cely system afacha vsetko v poriadku. Aj aktualizacia presla a vsetko chodi v pohode. Je pravda ze pri generovani kodu nesmies zadavat cislo za ciarkou.

inac by ma zaujimalo kolko ludi tu na fore uz ma cinu.

Este by sme mohli vytvorit aj jednu temu kde co hladat a postupy ako co aktivovat atd.

Odesláno

tak som dnes konecne vyskusal diagnostiku PP ,ide to super.Trocha som sa potrapil,kym som sa v tom zorientoval.Len sa mi nepodarilo vycitat nabehane kilometre.Neprisiel som na to ako a kde to pohladat.Poradi mi niekto?

[upravil dne 11/6/10 tino3]

Odesláno

pokud mechoši před tebou nezaznamenávali při každém vstupu do motorové jednotky stav km a datum tak to přes dia nenajdeš.......a pochybuji že to někdo dělá......já ne.....

Odesláno

No nebol tam vypisovany,stav km 0. A ako sa teda viem dopatrat k skutocnemu stavu km,co ma to auto za sebou?Je nejaky sposob napr koli tomu,kolko je do vymeny FAP(je tam FAP na 180tis.km).Aditivum som nasiel,vraj je v nadobke 67%.

Odesláno

Ke stavu km se nedopátráš.....ke zbytku taky např.FAP taky ale vše záleží od ŘJ co vše poskytuje k \"vidění\" některý model či motor toho poskytuje toho více jiný zase méně

Odesláno

nainstalujem driver ( pichnem do usb, hodi hlasku, dam mu adresar pp2000 na cd, stiahne si driver ) cez instpc nainstalujem soft, a ked dam spustit vzhodi hlasku ze nemoze spustit lebo bud nieje v usb kabel alebo ho pouziva nieco ine, foto je asi na 14 liste tohto vlakna

Odesláno

Zkus restartovat pc, a pak se podívat do systému do správce zařízení, jestli je kabel nainstalovaný. Pokud se ta nezobrazí po připojení do USB, asi je vadný.

Odesláno
Původně zaslal: filas1

Zkus restartovat pc, a pak se podívat do systému do správce zařízení, jestli je kabel nainstalovaný. Pokud se ta nezobrazí po připojení do USB, asi je vadný.

skusal som, restart, asi 15 krat som preinstaloval win, so systemom FAT32 aj NTFS, aj uz neviem co vsetko, akonahle vyberem z USB, spravca zariadeni hlasi ze tam nieje, pripojim a objavi sa tam

Odesláno

To robilko aj mne. Odinstaloval som vsetko, zapojil som do usb kabel, vindows zahlasil novy hardware, dal som ho vyhladat na nete, potom to naistalovalo ako nejake zariadenie , nainstaloval som pp2000 a uz to islo. Na tom cd s pp2000 nie je ziaden driver pre xp.

Odesláno

no ja jsem drivery pro kabel nainstalil z CD. Vše mi jede, k mému Partnerovi se přihlásím, ale k bráchové 306 restyl z 12/98 se ne a ne přihlásit. Dělám někde chybu???

Odesláno

dnešní zjištění mě úplně demotivovalo, ne jen že nejde připojit vůbec bráchova 306, ale nejde ani u mého HDi Bosch připojit řj motoru. BSI a vše kolem jde, jen motor nejde. Soft mám nejnovější. čím to může být? Asi před 2 měsíci mi jeden v Ostravě napichoval mojeho partnera a šlo mu vše.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...