Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze nerobit aktualizaciu? A robit na verzii co je na cd? Alebo ako? Ja som zatial aktualizaciu nerobil a neviem ci ju mam vobec spustat. Aby som nedopadol ako chlapci s VAGom. Aktualizovali a uz im hardwer nefacha.

Odesláno

HW fachá i po aktualizaci, ale SW ne. Nikdy jsem aktualizaci nedělal a neměl jsem problém. Teď jsem to jen zkušebně udělal a SW nejede. Naštěstí jsem to jen zkoušel. Multiplexor mi na noťasu normálně maká. Z toho plyne, že aktualizace dělat nebudu.

Odesláno

Mam dotaz, pre tych co maju diagnostiku s PP2000 alebo Lexiou.

Diadnostika ELM 327 USB s redukciami sa da pouzit na Peugeota,

a pripadne ci by HW isiel na SW PP2000

http://www.aukro.cz/item1055769407_elm_327_univerzalni_diagnostika_elm327_usb.html

http://www.aukro.cz/item1055758696_profi_redukce_citro_n_peugeot_psa_30_pin_obd2.html

pripadne ine na auta inych znaciek

Dik za odpoved

:cool:

Odesláno

PP2000 a Lexie fungují jedině s multiplexorem Actia. Ten druhý kabel je jenom redukce z OBD konektoru na 30ti pin pro starší modely do r. cca 98. Jinak co se týká aktualizací, tak už jsem dávno někde četl, že po aktualizaci přes internet to zkolabuje. Proto mě to teď zajímalo a ani mě to nepřekvapilo.

Odesláno

Elm 327 vlastním, s pp2000 nepojde ani náhodou a dokáže len citat live dáta a mazať chybove hlasky nič viac s napr scanmaster. Pp2000 už vie úplne všetko takze neporovnatelne s elm

Odesláno

No ja mam stiahnutu verziu PP2000 22.14 tu nainstalujem v pohode a v pohode mi idu aj aktualizacie teraz je to tusim verzia 23.34, takisto aj lexia je bez problemov.

Odesláno

tak jsem si s tim nejak hral a povedlo se me prehodit automaticky dojezd okna z leveho na prave...takze by to teoreticky slo udelat na obe jen pres kabel. Nevite nekdo jak na to?

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Tak gratulacia...auto napichnute byt nemusi, ale kabel v USB byt musi, toto ti pise ze ho nemas zastrceny ;)

Teda ako ten kabel v USB :D

ale mam a to je ta haluz, kabel je nainstalovany, a aj je v PC, aj device manager hlasi ze je tam

Odesláno
Původně zaslal: mmartinkovic

To jofo:

tak mi ostava uz len kupit orig kable s PP2000 a Lexiou.

:myslim

No original to zrovna nemusi byt. Staci nejaka ta china alebo honkong z ebayu.

Odesláno

tak včera jsem si to objednal zaplatil a dnes mi přišel mejl od ebay že byla aukce zrušena z důvodů porušení něčeho (bylo to francouzky tak mi to nějak tak přeložil google trans.) tak jsem zvědav co z toho bude..

Odesláno

Tak potom zostava este zavriet ine aplikacie alebo co ;)

Pokial dobre vidim mas tam 2 okna s PP2000

@mmartinkovic: Teraz som jeden objednaval a uz prisiel, dnes si ho stastny majitel prevzal, myslim PP2000.

Ak chces skusit ELM 327 kludne dobehni ;)

[upravil dne 3.6.2010 Y2K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...