Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat jestli jste se někdo setkal s problémem  že v Diagboxu nejdou nastavit žádné hodnoty u rádia RT6?

Všechny jiné nastavení (BSI atd.) fungují.  Podle Diagboxu  je RT6 blokována proti změnám a zobrazuje chybu p303 (chyba zabezpečené komunikace).

Zkoušel jsem verzi Diagboxu od 7.02, 7.44 a 7.57 ale všude je to stejné.

Odesláno

Potřeboval bych poradit. Mam 2 kabely jeden starší jede bez problémů na DiagBox 7,83 a nižších také. Kamarádovi jsem instaloval ntb s jeho kabelem ten podle prodejce má být full chip verze C. V checkru je 963830 /C PEUGEOT. Zkouším to na dvou ntb a u obou se to chová stejně s mým na obou vše ok. Připojím jeho kabel a nic nenačte VIN a ani po zadání VINu neprobíhá komunikace s autem. Zkoušel jsem různé firmware ted aktuálně 4.3.3 a taky nic. Já mám na svém kabelu 4.2.2 s jiným mi kabel nejde. Ale kamarádův nejde s ničím. Čím by to mohlo být? Díky

Odesláno

Pokud má ten kabel kulatý propojovací konektor, tak propípat zástrčku OBD až na konektor na plošňáku. Někdy se stává že je problém v kontaktech toho konektoru. Pokud bude vše OK, viditelně nebude nikde na tišťáku špatný spoj, tak ještě jedině ho zkusit flashnout. Pokud toto vše nepomůže, tak opravdu vyhodit.

Odesláno (upraveno)

A máš TeamViewer a Daemontools nainštalujem na diaľku.

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno (upraveno)

Tak to jsem taková lamka ? Na Win 10 jsem to nacpal ale rozhodně  to nedělalo co mělo . Když už se to spustilo tak na 307 1.6 hdi se to napřed nechtělo připojit nakonec se to připojilo ale jen na zlomek jednotek a ještě  s tím šlo opravdu pramálo .

Na 206 1.6 hdi pro jistotu po ručním přidání VIN pro změnu nebralo DAM  tak že večer odinstalováno .

Do noci jsem to cpal do starého ntb s win 7  tam jsem pro změnu po instalaci zavřel program a už neotevřel ani po aktualizaci  .

vše jsem vždy instaloval bez internetu a dle návodu .

Bezmoc asi jsem úplně marný.

Kabel je úplně  nový  a  prodejce  jsem  zvolil  podle počtu prodeje a hodnocení . 

Upraveno uživatelem Kerimek26CZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...