ferinko2 Odesláno 13. září 2017 Odesláno 13. září 2017 A Firewall....vypnúť,alebo povoliť všetko čo sa chce nainštalovať... Citovat
mafian021 Odesláno 13. září 2017 Odesláno 13. září 2017 Mam úplně cistou instalaci a u firewallu davam vse ok. Citovat
Sovicka Odesláno 27. září 2017 Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Ahoj, mám jeden dotaz.....a teď koukám že i jednu připomínku.... mafian021 ..... zkus u firewallu právě nic nepovolovat. Já když to instaloval a vždy vše povolil, tak to nedopadlo. Naopak jsem vždy vše odmítnul(cancel) a podařilo se......divné, ale zkus to(vše jsem dělal krok po kroku dle návodu z youtube a ač jsem dopředu neměl moc info, tak se věc podařila na výbornou:-) A ted mé dotazy.....koupil jsem klasiku z číny(samotná diag., krátkej a dlouhej USB kabel, pak ten na baterku, do OBD2 a odnož s dvouma packama) a všimnul jsem si tam ještě dvou věcí, které nemám..... 1) jedna je redukce 30 pin to OBD2 - ta je počítám na nějaká starší auta? (jak je na tom Peugeot 306 cabrio po face, to je na něj, nebo už má novější?) 2) S1279 interface for Lexia - na co se používá toto?...je to opravdu jen na Jumpera, Boxera. Bippera, atd? 3) ten kabel v balení - dvě svorky na baterku, na druhé straně samec do OBD2 a odnož s dvouma paskama - ten se používá na co? 4) je někde nějaký seznam, která auta používají která konkrétní připojení? Je ještě něco, co by se dalo dokoupit a má to smysl pořizovat?...diag nemám na kšeft, jen pro sebe a bráchu s 306 cabrio..... Díky moc P.S. Vlákno jsem začal číst, abych instalaci udělal bez zbytečných dotazů a přelouskal jsem asi 50 stran.....a pak jsem to vzdal.....tak sorry za možná duplicitní dotazy Upraveno 27. září 2017 uživatelem Sovicka Citovat
Ferry Odesláno 27. září 2017 Odesláno 27. září 2017 30pin se pouzival v 90. letech, jeste pred tim se pouzival ten dvoupin s dratem se svorkama na baterku, ten uz je uplna historie, od cca 98. maj vsechny auta 16pin OBD - tedy i ta 306 cabrio (to se koneckoncu muzes podivat pod volantem u svyho sam) nic dalsiho dokupovat nepotrebujes Citovat
mafian021 Odesláno 27. září 2017 Odesláno 27. září 2017 Díky za radu, ale už jsme bohužel s kolegou odsud přišli na to, že kabel je out Citovat
Nuke182 Odesláno 13. říjen 2017 Odesláno 13. říjen 2017 ahojte, od jakého prověřeného zdroje koupit Full chip C, klidně koupím i od Vás, napište do SZ Citovat
R0bin Odesláno 21. říjen 2017 Odesláno 21. říjen 2017 Ahoj , prosím někdo s diagnostikou ze zlínského kraje ? ( Vsetín , Zlín , Valašské Meziříčí) POtřebuji nakonfigurovat displej na dvouzonovou klimatizaci díky ( v nouzi -někdo kabel na prodej ? ) Citovat
smithers1 Odesláno 25. říjen 2017 Odesláno 25. říjen 2017 Připojuju se taky k hledání někoho s diagnostikou na Zlínsku, potřebju povolit radio. Díky Citovat
konqui Odesláno 1. listopad 2017 Odesláno 1. listopad 2017 Mohu nabídnout akorát v Ostravě. Případně ValMez po domluvě (jezdím tam jednou za 2 měsíce) Citovat
Miru Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 Chci poděkovat ferinko2 za pomoc s instalací a zprovoznením PP2000. Odborník na svém místě děkuji. Citovat
somira Odesláno 22. prosinec 2017 Odesláno 22. prosinec 2017 Nějak se prý nemohu spojit s počítačem.... Ještě před dvěma měsíci bylo vše OK, zjišťoval jsem závady na couvacích senzorech, tak vše jsem našel opravil. Diagnostika ukázala který ja vadný a bez problému se spojovala s BSI Teď hlásí, že počítač neodpověděl. Tak kde je problém? Kdo poradí? Citovat
ferinko2 Odesláno 22. prosinec 2017 Odesláno 22. prosinec 2017 To sa nespojí iba s BSI,alebo so žiadnou riadiacou jednotkou? Citovat
somira Odesláno 22. prosinec 2017 Odesláno 22. prosinec 2017 připojoval jsem různé a vždy stejný výsledek... počítač neodpovídá... Citovat
somira Odesláno 22. prosinec 2017 Odesláno 22. prosinec 2017 jen v diagnostice dokážu číst závady... naskakuje tam stále stejná P0020 Citovat
ferinko2 Odesláno 22. prosinec 2017 Odesláno 22. prosinec 2017 Asi sa ti podarilo nejakým spôsobom odinštalovať driver od interface. V správcovi úloh po zapojení do USB portu vidíš ten interface? (diagnostický "kabel")? Citovat
somira Odesláno 22. prosinec 2017 Odesláno 22. prosinec 2017 ten tam vidím... mám to nainstalovaný na dvou PC a dělají to oba... Citovat
somira Odesláno 22. prosinec 2017 Odesláno 22. prosinec 2017 vyzve mě k připojení kabelu, pak k zadání VIN a pak abych zapnul zapalování a reaguje na vše.... Citovat
brixtr Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 dělalo mi to naprosto to samé. řešili jsme to s ferinkem taky jakou dobu... pomohlo až když jsem měl odpojenou baterku vcelku dlouhou dobu( nějak 5 hodin.) pak se to zase normálně chytlo. já kvůli tomu i přeinstaloval celý notebook Citovat
somira Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 tak jsem odpojil baterku asi na dvě hodiny a pak jsem potřeboval vyjet, tak jsem připojil a jezdil.... po příjezdu, jsem udělal pokus o připojení ale je to stále stejné... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.