Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, mám jeden dotaz.....a teď koukám že i jednu připomínku....

mafian021 ..... zkus u firewallu právě nic nepovolovat. Já když to instaloval a vždy vše povolil, tak to nedopadlo. Naopak jsem vždy vše odmítnul(cancel) a podařilo se......divné, ale zkus to(vše jsem dělal krok po kroku dle návodu z youtube a ač jsem dopředu neměl moc info, tak se věc podařila na výbornou:-)

A ted mé dotazy.....koupil jsem klasiku z číny(samotná diag., krátkej a dlouhej USB kabel, pak ten na baterku, do OBD2 a odnož s dvouma packama)  a všimnul jsem si tam ještě dvou věcí, které nemám.....

1) jedna je redukce 30 pin to OBD2 - ta je počítám na nějaká starší auta? (jak je na tom Peugeot 306 cabrio po face, to je na něj, nebo už má novější?)

2) S1279 interface for Lexia - na co se používá toto?...je to opravdu jen na Jumpera, Boxera. Bippera, atd?

3) ten kabel v balení - dvě svorky na baterku, na druhé straně samec do OBD2 a odnož s dvouma paskama - ten se používá na co?

4) je někde nějaký seznam, která auta používají která konkrétní připojení?

Je ještě něco, co by se dalo dokoupit a má to smysl pořizovat?...diag nemám na kšeft, jen pro sebe a bráchu s 306 cabrio.....

Díky moc

P.S. Vlákno jsem začal číst, abych instalaci udělal bez zbytečných dotazů a přelouskal jsem asi 50 stran.....a pak jsem to vzdal.....tak sorry za možná duplicitní dotazy

Upraveno uživatelem Sovicka
Odesláno

30pin se pouzival v 90. letech, jeste pred tim se pouzival ten dvoupin s dratem se svorkama na baterku, ten uz je uplna historie, od cca 98. maj vsechny auta 16pin OBD - tedy i ta 306 cabrio (to se koneckoncu muzes podivat pod volantem u svyho sam)

nic dalsiho dokupovat nepotrebujes

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj , prosím někdo s diagnostikou ze zlínského kraje ? ( Vsetín , Zlín , Valašské Meziříčí)  POtřebuji nakonfigurovat displej na dvouzonovou klimatizaci :roll díky 
( v nouzi -někdo kabel na prodej ? ) 

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Nějak se prý nemohu spojit s počítačem....

Ještě před dvěma měsíci bylo vše OK, zjišťoval jsem závady na couvacích senzorech, tak vše jsem našel opravil. Diagnostika ukázala který ja vadný a bez problému se spojovala s BSI

Teď hlásí, že počítač neodpověděl. Tak kde je problém?

Kdo poradí?

IMG_20171220_224832.jpg

IMG_20171220_224836.jpg

IMG_20171220_224838.jpg

Odesláno

Asi sa ti podarilo nejakým spôsobom odinštalovať driver od interface.

V správcovi úloh po zapojení do USB portu vidíš ten interface? (diagnostický "kabel")?

Odesláno

dělalo mi to naprosto to samé. řešili jsme to s ferinkem taky jakou dobu... pomohlo až když jsem měl odpojenou baterku vcelku dlouhou dobu( nějak 5 hodin.) pak se to zase normálně chytlo.

já kvůli tomu i přeinstaloval celý notebook 

Odesláno

tak jsem odpojil baterku asi na dvě hodiny a pak jsem potřeboval vyjet, tak jsem připojil a jezdil.... po příjezdu, jsem udělal pokus o připojení ale je to stále stejné...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...